TheBrekson Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam mam problem... gra chodzi płynnie ale co chwile występuje lagg który trwa hmm 1 sec i to strasznie wkur***a mam Windows XP procesy mam wyłączone więc nie wiem w czym problem Na w WRPSP też tak mam.... Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 spróbuj zmniejszyć/zwiększyć wymagania lub zmniejszyć/zwiększyć priorytet Warrock.exe w menadżerze zadań może pomoże ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Spróbuj oczyścić rejestr i pliki tymczasowe programem CCleaner lub Odkurzacz. Odnośnik do komentarza
TheBrekson Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nic nie pomaga jakieś inne propozycje?? Odnośnik do komentarza
SiroccoBrown Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 zdefragmentujh dysk "Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali Odnośnik do komentarza
CaarooPL Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zrób formata :P Jedyna możliwa opcja, jeżeli nie działa. A jeżeli to nie pomoże to weź ten sprzęt wywal Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.