Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow tbc problem

Nasgoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 10godzinnym ściąganiu klienta wowa tbc 10gb zajmuje -.- i patrze wersja enUS i moje pytanko jest takie czy bede mógł grać na prywatnych polskich serwerach a jak nie to czy da sie zmienic z enUS na enGB ? wybaczcie za bledy spiesze sie

@@EDIT

tak długo ściągałem bo jestem u babci a ona ma 2mb z neo -.-

@@EDIT2

a więc tak wgrałem real HG i problem z logowaniem pisze

Yhe information you have entered is not valid please chceck the spelling of the account name lost or stolen password and account see http://www.wow-europe.com for more information

PS. naprawde wybaczcie za błędy bardzo sie spiesze

a na wow-one (tam pobrany client feenix 2.4.3) zrobiłem konto wgralem tamtego realma i dziala normalnie powie cos ktos o co chodzi z hg ?

1867258945.png
Opublikowano

Tak zmieniłem dla pewności patrzyłem jeszcze na innym serwerze apocalypse ale jest to samo na hg czytałem koleś miał to samo tylko ze on miał za długie hasło, które to ja też zmieniłem na najkrótsze i najprostsze 6znakow i to samo tylko na cliencie serwerowym podanym wyżej i tamtym kontem podanym gra działa

Pisze z telefonu nie czepiać się pisowni

To tak teraz sprawdze inne serwery i dam edita co i jak

@@EDIT

to tak chcialem jeszcze raz na apocalypse zmieniam realm i loguje na tym wow-one hmm... kiedys jak gralem bylo wszystko ok... realm tylko ten w głównym katalogu zmienić czy jest jeszcze jakis "ukryty"

1867258945.png
Opublikowano

a więc tak nawet bez pliku realmlist gra odpala na clientowym serwerze -.- nic nie idzie co bym nie zmieniał / usuwał i tak na ten serwer wchodzi a ja chce na innym pograć już nie wiem o co chodzi :C

dodam ze to jest wow vanilla nie wiem o co z tym chodzi slyszalem ze vanilla i tbc to tak jakby 2'inne" gry

1867258945.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...