Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie expic

swist2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrociłem do d3, mam 8lv mistrzowski i pytanie gdzie expic? W 1 akcie daje rade na 2-gim poziomie potworów, na 2 nie sprawdzalem, ale zapewne na 1 dam rade, na 3 też nie sprawdzalem, bez zadnego daje rade bez problemu, ale chyba 1 to juz za duzo by było ;f

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Akt 3 - pola bitwy to najlepsze chyba expowisko lecz bardzo trudne. Ogółem akt 3 jest najlepszy do expienia na 60+ W 2 są mocne potworki a słaby exp więc odradzam. W 1 wszystko słabe więc tym bardziej.

Opublikowano

Może powiem inaczej. Exp powyżej 4 misji (włącznie z nią) w akcie 3 aż do Azmodana. Pola bitwy to chyba 5 czy 6 misja :>

Opublikowano

A jaką klasą grasz? Jakie masz statystyki (resy, wit, mainstat, loh, CC, CD, IAS)? Ogólnie to akt 3, głównie ,,Serce grzechu'' (ja tam zawsze robię runy) ale można też wcześniej.

Najlepszymi expowiskami w tym akcie są - jak już Synek wymienił - Pola Bitwy, oraz Krater Arreat lv. 1 i 2. Ja tam chodzę DH na 4/5 MP. DPS 117k bez SS. Ale na polach trzeba uważać, bo te ,,smoczki'' i palownicy naprawdę mają kopa ;]

Opublikowano

Gram DH, mam 65k dps, 25k zycia, loh 0, resy po 300-400.

@edit: daje rade akt 3 na mp 1. A 2,3 czy 3,4 misje też sie oplaca robic? Poziomy twierdzy1,2,3 czy jakos tak

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

ale z was nooby, jak chcesz expic lvl to robisz 2 helfire ringi+ sygnet leoryka i alkaizer run na mp1

Opublikowano

Nie orientuje sie w takich rzeczach, wiec jeszcze zapytam: lepiej expic z kims czy razem? Zakladając, że pokonywać bedziemy przeciwników w podobnym czasie, co sam. Jest jakis bonus expa/mf'a/gf'a?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nie orientuje sie w takich rzeczach, wiec jeszcze zapytam: lepiej expic z kims czy razem? Zakladając, że pokonywać bedziemy przeciwników w podobnym czasie, co sam. Jest jakis bonus expa/mf'a/gf'a?

Jeśli w grze znajdują się dwie osoby to siła potworów rośnie ale mf, gf itp. są takie same. MP jest potrzebne najczęściej kiedy nie dajesz rady przejść którejś misji.

Opublikowano

Jeszcze jedno ;f. MF wpływa na czestotliwosc wypadania legendarów/setowych?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jeszcze jedno ;f. MF wpływa na czestotliwosc wypadania legendarów/setowych?

Tak. MF wpływa na drop każdego koloru itemka.

Opublikowano

Jak sam zabijam kluczników na mp4 to mam 40% szansy, a jak z kolegami, to kazdy z nas ma tyle czy się jakoś rozkłada, czy 40% jest szansy, że jeden z nas dostanie klucz?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Również mam pytanie gdzie expić - DH, 130k DPS bez SS, 36% crit chance, 2400 zręki, 45k hp resy po 500-600. 10 paragon lvl i nie wiem gdzie expić.

Opublikowano

Również mam pytanie gdzie expić - DH, 130k DPS, 36% crit chance, 2400 zręki, 45k hp resy po 500-600. 10 paragon lvl i nie wiem gdzie expić.

Akt 3 inferno 4-ostatni quest

Jak sam zabijam kluczników na mp4 to mam 40% szansy, a jak z kolegami, to kazdy z nas ma tyle czy się jakoś rozkłada, czy 40% jest szansy, że jeden z nas dostanie klucz?

Wszyscy powinni mieć taką samą szansę na drop itemku

Opublikowano

Bardziej sie opłaca farmic z 300mf na mp0 czy 200-240 na mp2/3? I jeszzcze jedno: ile kosztuje uzbrojenie mnicha/barba na około 70k dps, 30-40k zycia i 700+ resów?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Zależy od klasy, najlepiej od aktu 3 do azmodana. Jeżeli grasz mnichem lub barbą i masz 600+ resów z 30-40k dps i 80+k hp to raczej tam uciągniesz.

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Zależy od klasy, najlepiej od aktu 3 do azmodana. Jeżeli grasz mnichem lub barbą i masz 600+ resów z 30-40k dps i 80+k hp to raczej tam uciągniesz.

Ja mam mnicha 420 all ressy , 35k HP , 30k DPS i na MP2 daje radę .

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ja mam mnicha 420 all ressy , 35k HP , 30k DPS i na MP2 daje radę .

Ja mam DH, którym daje rade na MP4, ale chodzi o to, żeby robić to szybko i przyjemnie bez padania. Poza tym nie o to mi chodzilo w moim pytaniu ;f

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

a co sie bardziej oplaca? exp na mp1 gdzie wybijam kazdego dosc prosto, z niektorymi bossami tylko bywaja problemy czy na wyzszych mp gdzie wszystko trwa dluzej i czesciej ubijaja?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...