Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mój sprzęt ;(

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor: Intel Pentium Dual Core 2.66 ghz x2

Karta Graficzna: Ati Radeon 4300 hd 2gb

Ram: 2gb

Monitor: z 1996 roku ( nie bede tłumaczył jak wygląda nie trudno się domyślić)

Otóz gry na wyrzszych detalach sie zcinaja w tym WOT. O co chodzi ? fps spadaja do 10 ...

Opublikowano

Wes daj linka do tych sterowników a o co chodzi z tą synchronizacją pionową ??

Opublikowano

Qźwa usunąć konto takiemu ***** ... TAKI KOMP I DZIWI SIĘ ŻE GRY SIĘ ZACINAJĄ NA MAX xD

ZA SŁABY KOMPUTER I KONIEC . =.=

zacznij kolego zarabiac sam na siebie i kup (lub zloz) naprawde dobry komputer za pare tysiecy, a nie ze na cb rodzice klada i sie smiejesz z innych. A co do tematu to tak jak kolega troche wyzej, polecam pobrac te sterowniki sam mialem taki blad :)

Opublikowano

zacznij kolego zarabiac sam na siebie i kup (lub zloz) naprawde dobry komputer za pare tysiecy, a nie ze na cb rodzice klada i sie smiejesz z innych. A co do tematu to tak jak kolega troche wyzej, polecam pobrac te sterowniki sam mialem taki blad :)

Właśnie, że mam kupiony swój komp za pare tysięcy, so shut up.

A ja mówie, żeby zmienić sprzęt, bo wot jest wymagającą grą

76561198018588473.png
Opublikowano

Właśnie, że mam kupiony swój komp za pare tysięcy, so shut up.

A ja mówie, żeby zmienić sprzęt, bo wot jest wymagającą grą

Rzeczywiscie, jakosc gry pzeklada sie na statystyki.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

adi8pl ... jaki nick , taka odpowiedz ;-) (8= Twoj wiek ? )

... a tak powaznie , poprawka 8.0 trochę namieszała w "wymaganich" , jednak sami Twórcy obiecują poprawę/ optymalizację w up. 8.1 .

Mozesz zrobic wszystko na Low lub/i wgrac "stare" texturki lub inne mody wyłączajace " bajery" - troche tego jest tu i na oficjal. forum WoT'a.

p.s.

sorryyy , ale pisze z tele. :-S

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Wszyscy co napisali ze ma za slaby sprzet na WoT'a to idioci.Mam o wiele slabszy sprzet a na minimalnych mam stale 25fps.Moj kumpel mial kiedys taki problem z Battlefildem 3.Jego komputer spokojnie dawal rade z wymaganiami tej gry lecz zacinala mu sie.Mial stary monitor (taki bialy z dupa duza) wystarczy ze zmienil na plazme jakas i gra juz nie zacinala sie.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Wszyscy co napisali ze ma za slaby sprzet na WoT'a to idioci.Mam o wiele slabszy sprzet a na minimalnych mam stale 25fps.Moj kumpel mial kiedys taki problem z Battlefildem 3.Jego komputer spokojnie dawal rade z wymaganiami tej gry lecz zacinala mu sie.Mial stary monitor (taki bialy z dupa duza) wystarczy ze zmienil na plazme jakas i gra juz nie zacinala sie.

... sory, ale jesteś pretendentem do " głupoty roku" :-)

Opublikowano

No raczej jak kupisz to będzie git coś czuję, ze jeszcze lepiej reinstall zrobić bo też tak kiedyś miałem mam 4gb ram i dużo lepszy sprzęt miałem ping 200-500 reinstall zrobiłem chyba 2 razy i teraz mam 20-40 :D

Opublikowano

Na bank nie będzie git po pierwsze zaśilacz bo na bank do tego sprzętu masz 400 przynajmniej 600 z OCZ po drugie dobra będe się streszczał :D i-5 taki pośredniak przynajmniej 6M zależy od procka Cache jak wolisz to coś z AMD takie płyta czy wolisz a ATI czy GeForce bo tak myślę jakie MOBO wybrać to jednak to drugie czyli pod ESL no i szybkie pamięci na DDR3i bdyie git

Opublikowano

No pewnie, kup kompa i po zawodach... BZDURA !!!!!! Dzisiaj wychodzi patch 8.1 , zobacz jak po aktualizacji bedzie zachowywal sie WoT , jesli nadal bedziesz mial slabe FPS ( ale nie oszukujmy sie, na tym sprzecie max 20-25 fps) czytaj moj porzedni post oraz ten o ponownej instalce :-) Ja mialem podobny problem na lapku i3 2,14 GHz ,3 Gb ram ... POBRALEM NOWA INSTALKE , wyczyscilem rejestr, ... Teraz mam okolo 25 Fps (srednio) . Mozna ? Mozna i nie musialem biec do sklepu ...

P.S.

Juz widze jak przy kazdym problemie z gra biegne do sklepu po nowy sprzęt ;-) , srednio 4 kompy w roku :O

Opublikowano

Ja mam AMD FX-4100 Quad-Core_Processor 3.6GHz , kartę graficzną nvidia Geforce GT520 , 8gb ram. Na jakich mam grać detalach , na średnich ? Proszę o odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...