liga mistrzów Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, otóż wiele osób ma problem z tym błędem, ja też miałem ale do czasu. Teraz pomogę wam go rozwiązać Pierwszym krokiem będzie pobranie tego pliku : http://www.speedysha...craft-1.2.5.jar Następnie wchodzimy do %appdata% później do foldreu .techniclauncher a następnie Cache. Pobrany plik wrzucamy do folderu i odpalamy Technic Launcher. Wchodzimy w Options, następnie Manual Build Selection i u góry wybranie opcji 1.2.5| Latest. To by było na tyle, mam nadzieję, że pomogłem. Skan Pliku : https://www.virustot...468e1/analysis/ Problem z YogBoxem, odpala się ale Crashuje ? Na to też mamy sposób. A więc tak, wchodzimy start > uruchom i wpisujemy %appdata% Następnie przechodzimy do .techniclauncher i przechodzimy do folderu YogBox. Tam znajduje się plik MineColony, który otwieramy za pomocą notatnika. Zgadzam się na kopiowanie poradnika, ale tylko za moją zgodą oraz dopisaniem mojego nicku. I w rubryce [block IDs] Dopisujemy następującą linijkę. BarracksBlockID=142 Zapisujemy i uruchamiamy Technica, logujemy się i na zapytanie o aktualizację YogBoxa klikamy Nie. Kopiowanie poradnika dozwolone, lecz za moją zgodą i dopisem mojego nicku. Odnośnik do komentarza
JodaMinecraft Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dodaj skan 1h. Odnośnik do komentarza
liga mistrzów Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Skan Dodany. Odnośnik do komentarza
liga mistrzów Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @Refresh. Odnośnik do komentarza
neXt15 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ładnie napisany poradnik. Nic dodać nic ująć, like dla Ciebie. Odnośnik do komentarza
psposki Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 dobry poradnik uzupełnia troche mojego ale myśle,że dobrze go zrobiłem Odnośnik do komentarza
liga mistrzów Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 A no jednak się troszkę różnią ;d Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.