Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] dmg na skille Pandoramt2 :)

malyy96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bd dzialac dostaniesz limit like ;p zaraz dam edit .

Ogolem wrzucilem to odpalam i teraz mi sie patchuje ? W takim razie nie bedzie dzialc musze to wrzucic i odpalac przez game.exe ale w folderze pandory znajduje sie tylko odpalanie przez patcha. Help?

Opublikowano

Jak bd dzialac dostaniesz limit like ;p zaraz dam edit .

Ogolem wrzucilem to odpalam i teraz mi sie patchuje ? W takim razie nie bedzie dzialc musze to wrzucic i odpalac przez game.exe ale w folderze pandory znajduje sie tylko odpalanie przez patcha. Help?

Wes te pliki na nowo wbij do folderu pack i zrób sb obejście. :)

Bo jak przez autopatcher to on momentalie podmienia plicki które wypakowałeś do folderu pack.

Opublikowano

Hmm a jak zapisac w rozszerzeniu .bat?

I tam w srodku (tam w notatniku) napisac metin2client.bin?

Tak w notatniku metin2.bin > zapisz jako > np: pandora.bat

Opublikowano

aa okey. zaraz dam edit

Nie ja tego nie ogarniam ;C Dasz rade zrobic cos takiego i wrzuc to na jakis upload zebym mogl sobie sciagnac?

Opublikowano

aa okey. zaraz dam edit

Nie ja tego nie ogarniam ;C Dasz rade zrobic cos takiego i wrzuc to na jakis upload zebym mogl sobie sciagnac?

Nie mam takiej możliwości. :)

Wytłumacze Ci to na spokojnie i dokładnie:

Wchodzi w clienta kilkasz prawy przyciska myszki. Włączasz notatnik. Tam wpisujesz metin2.bin. Zapisujesz pod nazwą : pandora.bat. I masz ten pliczek w cliencie. :D Wtedy podmieniasz pliki z DMG w folderku "pack" i odpalasz gre przez pandora.bat. :)

i to na tyle ;d Tylko tyle moge Ci pomóc. Liczę na ten limit i 5 w profku.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Kurde robie wszystko tak jak mowisz . A jak zapisuje ten plik to go nie ma ^^ Mozesz powiedziec dlaczego nie ma takiej mozliwosci?

jak zapisuje wyskauje takie cos. 56982455.png

Uploaded with ImageShack.us

Siedzę na laptopie na którym nie mam możliwości grania/instalowania poszczególnych plików. A nwm kiedy bd na swoim kompie tzw. do grania w gry. ;)

PS: Dziękuję za Lajki i Pozdrawiam. :)

Co do SSa nie mam pojęcia o co biega mało co się właśnie znam na takich rzeczach. ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...