Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] dmg na skille Pandoramt2 :)

malyy96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bd dzialac dostaniesz limit like ;p zaraz dam edit .

Ogolem wrzucilem to odpalam i teraz mi sie patchuje ? W takim razie nie bedzie dzialc musze to wrzucic i odpalac przez game.exe ale w folderze pandory znajduje sie tylko odpalanie przez patcha. Help?

Opublikowano

Jak bd dzialac dostaniesz limit like ;p zaraz dam edit .

Ogolem wrzucilem to odpalam i teraz mi sie patchuje ? W takim razie nie bedzie dzialc musze to wrzucic i odpalac przez game.exe ale w folderze pandory znajduje sie tylko odpalanie przez patcha. Help?

Wes te pliki na nowo wbij do folderu pack i zrób sb obejście. :)

Bo jak przez autopatcher to on momentalie podmienia plicki które wypakowałeś do folderu pack.

Opublikowano

Hmm a jak zapisac w rozszerzeniu .bat?

I tam w srodku (tam w notatniku) napisac metin2client.bin?

Tak w notatniku metin2.bin > zapisz jako > np: pandora.bat

Opublikowano

aa okey. zaraz dam edit

Nie ja tego nie ogarniam ;C Dasz rade zrobic cos takiego i wrzuc to na jakis upload zebym mogl sobie sciagnac?

Opublikowano

aa okey. zaraz dam edit

Nie ja tego nie ogarniam ;C Dasz rade zrobic cos takiego i wrzuc to na jakis upload zebym mogl sobie sciagnac?

Nie mam takiej możliwości. :)

Wytłumacze Ci to na spokojnie i dokładnie:

Wchodzi w clienta kilkasz prawy przyciska myszki. Włączasz notatnik. Tam wpisujesz metin2.bin. Zapisujesz pod nazwą : pandora.bat. I masz ten pliczek w cliencie. :D Wtedy podmieniasz pliki z DMG w folderku "pack" i odpalasz gre przez pandora.bat. :)

i to na tyle ;d Tylko tyle moge Ci pomóc. Liczę na ten limit i 5 w profku.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Kurde robie wszystko tak jak mowisz . A jak zapisuje ten plik to go nie ma ^^ Mozesz powiedziec dlaczego nie ma takiej mozliwosci?

jak zapisuje wyskauje takie cos.

To jest ukryta treść, proszę

Uploaded with

To jest ukryta treść, proszę

Siedzę na laptopie na którym nie mam możliwości grania/instalowania poszczególnych plików. A nwm kiedy bd na swoim kompie tzw. do grania w gry. ;)

PS: Dziękuję za Lajki i Pozdrawiam. :)

Co do SSa nie mam pojęcia o co biega mało co się właśnie znam na takich rzeczach. ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...