skubi666 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam wszystkich forumowiczów Mam problem z odnalezieniem danych do zmiany hasła wiem, że kiedyś był takowy temat gdzie ładnie wszystko było opisane ale szukałem szukałem i nie znalazłem, więc postanowiłem napisać temat. Z góry wielkie dzięki za pomoc(postawie piwko) ) Odnośnik do komentarza
Mcc1 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie da się już zmienić hasła bez danych Odnośnik do komentarza
skubi666 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ale przecież dało rade odzyskać dane.. tak jak np wchodziło się w zakładke do kupowania nx można było zobaczyć inie i nazwisko jakie sie wpisywało podczas rejestracji.. Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Z tego co pamiętam to jakiś czas temu Omek miał jakiś sposób na zmiane hasła bez danych ale nie pamiętam szczegółów. Ja jedynie wiem, że musisz mieć wszystkie dane co do jednej literki by zmienić passy. Inaczej nie da rady, dodatkowo wchodzi weryfikacja kont i nie będzie można używać jednego na dwa komputery :> Odnośnik do komentarza
somanyidiots Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ale to było kiedyś jak było stare forum i stara metoda płatności teraz już tego nie ma. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Wszystkie sposoby nawet ten co Omek używał wygasł i nie działa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.