Caprio12 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam ; ) mam takie pytanie czy to mozliwe ze w 5 minut mozna zarobic 50/60k ? Nie na bb tylko jak bo kolega ma taki sposob a nie chce mi powiedziec a mowi ze ja juz mam ten lvl i moge uz tak zarabiac i nie wiem wlasnie jak moze mi ktos powie prosze pisac w kom Daje Like ;d dam like z kazdego moje konta ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaruTube Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 zalezy jaki to sposob, jest duzo sposobow na zarabianie. niektore mozesz znalezc w poddziale tutoriale. moze robic np.. resell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodMatthew123 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Według mnie może to być prawdą. 1.Weź kup 2 wódki i wypij na łyka. 2.zarób 6 k 3.Miej zwidy że masz 60k 4. Enjoy ^_^ Kliknij -------> <------- Kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hexor_Of_Course Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Sprzedawaj itemy, jak dobrze pójdzie to w 5 minut pójdzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarker Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @UP. Żałosne Topic : np. na mini grach. w 5 min zrobisz 20x5 czyli masz 40fm 1 fm = 4k 40fm = 160k Proste? Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D by + Bonus ;D http://flash.zapodaj.net/swf/84e433a31f5c.swf[/url]'] Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireShield Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Daje Like ;d dam like z kazdego moje konta ; ) |Multi konta chyba są zabronione| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menober Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @up Spam. Już zgłoszone. @topic Jaki masz lvl? Idź do shaneru i w 5 minut masz 3 piórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oski78 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Cukierki z eventu ( 99x 12) po 1k sztuka wczoraj sprzedalem w 3 minuty po wystawieniu sklepu. Polecam sprzedawac po 600 golda, teraz szybko schodza ; ) Pomogłem? Daj LIKE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caprio12 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dziaa lapaja Lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvolutionXXVI Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Albo stare dobre bb Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caprio12 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dobra juz wiem jak zarabiac te 60k w te 5 min ;d trzeba wqykonywac 73 cp a to dobrze bo mam taki lvl ; D Pozdrawiam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaman Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zamykam @UP 누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어 I WANNA BE ME ME ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.