Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]: Hard poradników do Gimpa

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem bardziej niż w stu procentach przekonany o tym, że jakbyś zobaczył poradnik z prawdziwego zdarzenia nie umiałbyś wykonać pierwszych trzech kroków. Trochę pokory człowieku. To jest forum, na którym średnia wieku to 16 lat. Pohamuj ambicje, a bzdury jaki to jesteś profesjonalny opowiadaj rodzicom.

Serdecznie pozdrawiam.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Weź kurwa człowieku ty się ogarnij bo jesteś żałosny, zaczynasz na mnie najeżdżać nie wiem kurwa po co, skoro nic ci nie zrobiłem, zachowujesz się jak zwykły śmieć i gówno. Nie powiedziałem, że jestem profesjonalistą i odpierdol się od moich ambicji. Ta średnia wieku 16 lat. Połowa moderatorów nie wykracza poza 14... A i chuj cie moi rodzice ? Wypierdalaj bo jesteś zerem.

Serdecznie pozdrawiam :)

Najlepiej będzie jeśli obaj przestaniecie się kłócić,bo to nie jest temat do tego typu rzeczy. Takie rozmowy załatwiajcie na pw,a nie w temacie przeznaczonym do czego innego.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...