Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftTopola[1.4.2][Dedyk][Survival][Frakcje][Wojny Gildi][50 Slot][24/7][Najlepszy w Sieci]

marcinlotnik99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie zgłosić wniosek o odbanowanie? Napisałem "MoneyBoyyy12 mozesz dac mi <nie paniętam co>" 2 razy i od razu ban za spam. Żadnego ostrzezenia. Jak już mówiłem chcę sie odbanować. Mój nick to Adamxd2

Opublikowano

Chcę dostac Ub. Mój nick Hardcorek98

Dostałem za kampienie przy spawnie jak chciałem pomóc koledze gdy on wybiegł i go zaczeli bić.Dostałem bana ja i on a ci co go zaczęli bić to nie więc spoko.Jak możecie to odbanujcie Banio.

Opublikowano

chciałbym sie zgłosic na MOD'a moje gg: 43601269 skype:Pavcio55

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Opublikowano

Dzis ok godz 20 były okropne lagi.. wylogowałem sie z serwera... wbijam po 5 minutach ide na f home. a tu mi baze usuneło ..

Nie polecam

Opublikowano

Ocena serwera : 9/10

+

dobrze skonfigurowane i spolszczone pluginy

dużo graczy

niezła ilość slotów

możliwość tworzenia gildii

brak lagów

-

Słyszałem że serwer only-xray, jest to odczuwalne jak po wyjściu ze spawna, gościu z enchantowanym diaxowym mieczem podbiega i zabija na 2 hity.

SERWER GODNY UWAGI !

Opublikowano

NIE POLECAM

Admin wbił na moje konto, zaprosił gracza o nicku "atom111" zrobil unclaimall z MOJEGO konta poczym koledzy Atoma rozwalili mi baze..

Serwer only-xrey ... w godzine mozna mieć stack bloków diamentowych, masa lagów, admini ignoruja serwer..

Wspomne też o tym że gracz Atom dostaje itemy i lvle od admina "StoPro" ... godzine temu StoPro aż 5 razy zapomnial o "/" i pisal

xp atom111 9999 ..

Warto też wspomnieć ze wczoraj działała komenda /unregister a wszyscy ktorzy graja w MC wiedzą co to oznacza.. jak FB to jeszcze.. ale survival z unregister.. ..

Opublikowano

Nie polecacam serwera!!!

Admin wbij na konto HeadAdmin'a mojej gildii . Zaprosił do gildii gracza o nicku atom111 zrobił unclaimall i rozwalili baze gildii.

SZCZERZE NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

Mi się nie podoba oferta VIP.

VIP na survivalu posiada /mc ??

Lata na dywanie ucieka na nim nie można go zabić.

Nie polecam!

@ Przepraszam lecz tylko to mi się nie podoba

3769194757.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...