Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Premiera GTA V

Arg0oS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie do sieci trafił przeciek a dokładniej trafił on w ręce administratora polskiego forum poświęconego informacją na temat gry GTA V

post-328968-0-89284300-1351425662_thumb.jpg

post-328968-0-94459900-1351425741.jpg

post-328968-0-48743400-1351425711.jpg

post-328968-0-28374600-1351425768.png

Jak widać premiera wiosną 2013 roku.

Więcej informacji na temat GTA V będzie można otrzymać dzięki magazynowi Game Informer, który wyjdzie 8 listopada ma w nim się znajdować 18 stron poświęconych GTA V.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

GTA V ładnie się zapowiada , teraz to tylko czekać na premierę.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Dodam jeszcze że na zdjęciu widać NIESTETY tylko xbox360 i PS3. Na premiere PC przyjdzie nam pewnie trochę poczekać

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

@UP Czytaj to co pisze UP.

@TOPIC Hmm.. może sobie na Xbox'a kupię , ale według mnie w GTA to się najlepiej na kompie gra ;p

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

To już pewne! Po wycieku przybliżonej daty premiery Grand Theft Auto V, Rockstar potwierdził te do tej pory nieoficjalne informacje. Najnowsza odsłona gangsterskiej serii ukaże się więc wiosną przyszłego roku!

Jak poinformowali przedstawiciele Rockstara,

To jest ukryta treść, proszę
ukaże się na całym świecie wiosną. Potwierdzono też nareszcie platformy docelowe ? gra zawita na Xboksa 360 i PlayStation 3. Niestety nie wspomniano ani słowem o wersji PC, ale podejrzewamy, że takowa zostanie wydana kilka miesięcy później po premierze edycji konsolowych, a więcjesienią.

Zamówienia przedpremierowe na

będzie można składać już od 5 listopada. Nie wiadomo czy także w Polsce, ale jest to wysoce prawdopodobne

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

To już pewne! Po wycieku przybliżonej daty premiery Grand Theft Auto V, Rockstar potwierdził te do tej pory nieoficjalne informacje. Najnowsza odsłona gangsterskiej serii ukaże się więc wiosną przyszłego roku!

Jak poinformowali przedstawiciele Rockstara,

ukaże się na całym świecie wiosną. Potwierdzono też nareszcie platformy docelowe ? gra zawita na Xboksa 360 i PlayStation 3. Niestety nie wspomniano ani słowem o wersji PC, ale podejrzewamy, że takowa zostanie wydana kilka miesięcy później po premierze edycji GTA V będzie można składać już od 5 listopada. Nie wiadomo czy także w Polsce, ale jest to wysoce prawdopodobne

Dzięki za info. Mam nadzieję , że na PC'ka będzie trochę później , bo w końcu lepsze to niż jakby miało wcale nie być.

1f01e291.png

Opublikowano

Myślę że premiera na pc będzie dosyć szybko po wydaniu gry na konsole.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...