Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VideoTuT]Patch T-Mobile Ekstraklasa - FIFA13

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej tego nie użyję gdyż nie gram polskimi drużynami, i podobno jak jest np. "Gran Derbi" to reklama biedry jest.

Opublikowano

Patch wgrałem, łatki również, ale problem pojawia się przy załączaniu FileM12 - a dokładnie po wyznaczeniu głównego folderu z fifa13. Kliedy wyznaczę, pojawia się błąd, z ciekawości próbowałem również zrobić to samo na CM12, jednak to samo wychodzi. (mam Windows7 64bit). Mógłby mi ktos wytłumaczyć co zrobiłem źle?

P.s. Mam aktualną wersję NETframework.

149208901.png

Opublikowano

Patch wgrałem, łatki również, ale problem pojawia się przy załączaniu FileM12 - a dokładnie po wyznaczeniu głównego folderu z fifa13. Kliedy wyznaczę, pojawia się błąd, z ciekawości próbowałem również zrobić to samo na CM12, jednak to samo wychodzi. (mam Windows7 64bit). Mógłby mi ktos wytłumaczyć co zrobiłem źle?

P.s. Mam aktualną wersję NETframework.

Możesz zapodać screen tego błędu ?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

beztytuuhhu.png

Pobrałem wszystko z zalecanych linków, wgrałem wszystko tak jak powinno. Podczas następnego kroku (czyli otwieranie plików fify) przez ten program wyskakuje takie coś. Po kliknięciu dwukrotnie Kontynuuj w programie nic się nie pojawia oraz się zawiesza.

149208901.png

Opublikowano

To spróbuj tym regeneratorem co jest dołączony do patchu tylko musisz mieć netframework 4.0

Opublikowano

Nie działa, niestety. Jeżeli miałby ktoś jakikolwiek sposób jak dodać Patch do Fifa13 bardzo bym prosił o udostępnienie sposobu.

149208901.png

Opublikowano

Jeżeli wiesz jakie pliki za to odpowiadają to jestem wstanie Ci je upnąć.

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie mojego problemu, dlatego też postanowiłem się podzielić z innymi, którzy również mogą mieć z tym problemy.

Przechodząc do rzeczy, wszystko robi się tak samo jak kolega Dash, jednak w jednym z ostatnich kroków zamiast użyć FileM 12, używamy programu, który nazywa się Fifa13 i68 Regenerator 3.0.2 by Iard68.

Download Fifa13 i68 Regenerator 3.0.2 by Iard68:

http://www.fifa-infinity.com/fifa-13/sunday-web-roundup-53/#more-3537

149208901.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...