Snezard Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siema .. Macie może sobeita do mta ? Jeśli tak to dajcie download i jakąś instrukcje : ) Dam duzo lubie to ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordZibi. Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To nie moje , ale znalazłem w necie , wygląda ciekawo http://chomikuj.pl/piotrekwidzew1/gry/gta+san+andreas/mody/mody+sobiet Powinieneś tam coś dla siebie znaleźć ;] Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broun Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Na MTA NIE działają żadne cheaty. Najnowsza wersja sprawdza wszystkie pliki, czy są aktualne i oryginalne (Nie zhakowane.) Jedynie mógłbyś użyć zwykłego S0bka ale to TYLKO NA WERSJI STAREJ TZW. 1.1,1.0 I starsze. Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksardes Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Na MTA nie ma cheatów, są jedynie na SA;MP'a. "Respect must be earned. One wrong move and you're dead." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordZibi. Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 @UP No nie wiem , ostatnio grałem na MTA i te powyższe mi działały. Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksardes Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 @up a na jaką wersję miałeś s0bka oraz Mta jaka wersja ? "Respect must be earned. One wrong move and you're dead." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordZibi. Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 S0bka nie pamiętam , ale jakąś z tych co linka dałem , a MTA najnowsze ;] Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snezard Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Właśnie tego nie ogarniam bo gram nie raz z kumplami na zabezpieczonych serwerach a nooby i tak się wbijają z cheatami ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordZibi. Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 @UP No to spróbuj pobrać , może zadziała. Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.