Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo Ii + Lord Of Destruction

Grotos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy widze ze coraz wiecej osob prosi o linki do pobrania diablo a wiekszosc userow jest przepraszam za wyrazenie ale "w dupe uprzejma" i daja linki typu google.pl lub odzywki typu : "wez od mamy 50 zl i idz kup" wiec zamieszczam link do downloadu (link jest z zaufanego forum niestety niemoge podac linku bo bedzie to lamanie regulaminu)

To jest ukryta treść, proszę

Download :

c

Opublikowano

gz :)

Dodam iż aby gra przez internet należało by "wziąc od Mamy te 50zl " bo potrzebne są 2 oryginalne klucze !!

W innym wypadku allegro.

Opublikowano
gz :)

Dodam iż aby gra przez internet należało by "wziąc od Mamy te 50zl " bo potrzebne są 2 oryginalne klucze !!

W innym wypadku allegro.

mylisz sie =]

na all cd - keyach mozna grac na BN (wiem bo gralem na piracie ponad 2 lata) tylko ze pisze : Z tego klucza obecnie korzysta inna osoba =]

w ostatecznosci sa privaty i OBN

Opublikowano
Taa ale warezoanie jest zabronione, podawanie linków z wareza :P

Przynajmiej ja kiedyś za to warna otrzymałem :D

w regulaminie nie znalazlem wzmianki o zakazie warezowania =] ale dzienki za uwage xD

Opublikowano
13. Obowiązuje zakaz umieszczania wszelkiego pirackiego oprogramowania na forum. Dotyczy to wszelkich treści uznawanych za tzw. warez.

warn + ciach + close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...