mikolaja Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jest to serwer Minecraft na silniku bukkit 1.3.2 (na 1.4.2 będzie jakoś za tydzień kiedy wyjdzie stabilny bukkit) Miła administracja. Dużo eventów. Od początku nobory. 2 pierwsze osoby dostają za darmo konto VIP na miesiąc. Pluginy: - standardowe jak world edit - zabezpieczające jak nocheatplus - rozrywkowe jak mobarena - dodawające epickość na serwer czyli bleending mobs - i dodatkowe dla VIP'ów jak Magic Carpet IP: 188.165.199.208:13370 FIlm na YT: http://www.youtube.c...20&feature=plcp Odnośnik do komentarza
Panczlajn Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zgłaszam się na serwer Odnośnik do komentarza
NemekPL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nick:NemoPL Wiek:15 Staż w Minecraft:Hm... nie wiem ale chyba coś od 1.4(tego starego 1.4 ) Premium: TAK Coś o sobie:Cześć jestem Igor i mam 15 lat. Mieszkam w województwie KUJAWSKO-POMORSKIM a dokładniej to we Włocławku. Z mojego wieku można wywnioskować że chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem mistrzem "Gangam style", i lubie disować Marka.(Taki klasowy komik :P) Mam zaje...ŁADNEGO pieska. Ma na imie "Reksio" i jest to "Jack Russel Terrier". Lubi pokazywać mi zęby gdy śpi w swoim koszyku, lub podchodze do jego miski. Miałem też kotka miał na imie "Franek" bo lubił plątać się w firanki (tzw. makarony). W przyszłości chcę zostać strarzakiem, i jestem bardzo mięski:). Wybieram taki typ serwera, ponieważ... Poniewarz już od kilku miesięcy szukam tego typu serwera, ale na każdym były same neony, które nie ukrywam bardzo mnie wkurw..(wpieniały) i miałem ochote wziąść do ręki granat. Mam nadzieje że dzięki tej "selekcji" takie neony nie wejdą na ów serwer i będę mógł w spokoju W RODZINIE pobudować wille dla przyszłych dziedziców. Liczę na WL, i Vipka:). SKORO TO JEST FB TO POCO WL? Nikomu nie będzie się chciało wejść bo prezentacja trochę słaba. A skoro mam być vip, to chcę brać udział w obecnych testach. Kiedyś coś tu będzie!! Odnośnik do komentarza
mikolaja Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Przepraszam nie dałem ip Odnośnik do komentarza
Panczlajn Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dodaj nick : DeVe Do WL , mogę wam pomóc w budowie jeżeli bym mógł Odnośnik do komentarza
mikolaja Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zapraszam serdecznie a ip juz dodałem następnie o VIP zwróćcie się do TechAdmina Dodaj nick : DeVe Do WL , mogę wam pomóc w budowie jeżeli bym mógł Whitelisty nie ma Nick:NemoPL Wiek:15[ I nie jestem pokemonem, idiotą, używam Google(A pokemony tego nie robią raczej nie?) Staż w Minecraft:Hm... nie wiem ale chyba coś od 1.4(tego starego 1.4 ) Premium TAK Skype Mogę tylko TeamSpeak3, dlatego że mam internet mobilny, czyli z limitem a przez skype przesyla sie nie skompresowany głos, bez selekcji czyli każdy szum, a nawet cisza... Youtube TAK- Ale wolę nie podawać. Wolę zostać anonimowy. Coś o sobie:Cześć jestem Igor i mam 15 lat. Mieszkam w województwie KUJAWSKO-POMORSKIM a dokładniej to we Włocławku. Z mojego wieku można wywnioskować że chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem mistrzem "Gangam style", i lubie disować Marka.(Taki klasowy komik :P) Mam zaje...ŁADNEGO pieska. Ma na imie "Reksio" i jest to "Jack Russel Terrier". Lubi pokazywać mi zęby gdy śpi w swoim koszyku, lub podchodze do jego miski. Miałem też kotka miał na imie "Franek" bo lubił plątać się w firanki (tzw. makarony). W przyszłości chcę zostać strarzakiem, i jestem bardzo mięski:). Wybieram taki typ serwera, ponieważ... Poniewarz już od kilku miesięcy szukam tego typu serwera, ale na każdym były same neony, które nie ukrywam bardzo mnie wkurw..(wpieniały) i miałem ochote wziąść do ręki granat. Mam nadzieje że dzięki tej "selekcji" takie neony nie wejdą na ów serwer i będę mógł w spokoju W RODZINIE pobudować wille dla przyszłych dziedziców. Zapraszam 188.165.199.208:13370 Odnośnik do komentarza
mikolaja Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Gdzie wy ***** macie wl? Odnośnik do komentarza
NemekPL Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 White lista była. Więc się nie kłóć, bo robisz z siebie w tym momencie tylko idiote ^.^. Widać że nie ogarniasz mechaniki zmiany ustawień w proteperties. ~Pozdro. Kiedyś coś tu będzie!! Odnośnik do komentarza
mikolaja Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Sluchaj opublikowalem to a potem zciagnolem wl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.