Skocz do zawartości

Serwer Minecraft MC4Y 1.3.2 No-Premium

mikolaja

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to serwer Minecraft na silniku bukkit 1.3.2 (na 1.4.2 będzie jakoś za tydzień kiedy wyjdzie stabilny bukkit)

Miła administracja. Dużo eventów. Od początku nobory.

2 pierwsze osoby dostają za darmo konto VIP na miesiąc.

Pluginy:

- standardowe jak world edit

- zabezpieczające jak nocheatplus

- rozrywkowe jak mobarena

- dodawające epickość na serwer czyli bleending mobs

- i dodatkowe dla VIP'ów jak Magic Carpet

IP: 188.165.199.208:13370

FIlm na YT: http://www.youtube.c...20&feature=plcp

Nick:NemoPL

Staż w Minecraft:Hm... nie wiem ale chyba coś od 1.4(tego starego 1.4 ;))

Premium:

TAK

Coś o sobie:Cześć jestem Igor i mam 15 lat. Mieszkam w województwie KUJAWSKO-POMORSKIM a dokładniej to we Włocławku.

Z mojego wieku można wywnioskować że chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem mistrzem "Gangam style", i lubie disować Marka.(Taki klasowy komik :P)

Mam zaje...ŁADNEGO pieska. Ma na imie "Reksio" i jest to "Jack Russel Terrier". Lubi pokazywać mi zęby gdy śpi w swoim koszyku, lub podchodze do jego miski.

Miałem też kotka miał na imie "Franek" bo lubił plątać się w firanki (tzw. makarony). W przyszłości chcę zostać strarzakiem, i jestem bardzo mięski:).

Wybieram taki typ serwera, ponieważ...

Poniewarz już od kilku miesięcy szukam tego typu serwera, ale na każdym były same neony, które nie ukrywam bardzo mnie wkurw..(wpieniały) i miałem ochote wziąść do ręki granat.

Mam nadzieje że dzięki tej "selekcji" takie neony nie wejdą na ów serwer i będę mógł w spokoju W RODZINIE pobudować wille dla przyszłych dziedziców.

Liczę na WL, i Vipka:).

SKORO TO JEST FB TO POCO WL? Nikomu nie będzie się chciało wejść bo prezentacja trochę słaba.

A skoro mam być vip, to chcę brać udział w obecnych testach.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Zapraszam serdecznie a ip juz dodałem następnie o VIP zwróćcie się do TechAdmina

Dodaj nick : DeVe

Do WL , mogę wam pomóc w budowie jeżeli bym mógł :)

Whitelisty nie ma :D

Nick:NemoPL

Wiek:15[ I nie jestem pokemonem, idiotą, używam Google(A pokemony tego nie robią raczej nie?)

Staż w Minecraft:Hm... nie wiem ale chyba coś od 1.4(tego starego 1.4 ;))

Premium

TAK

Mogę tylko TeamSpeak3, dlatego że mam internet mobilny, czyli z limitem a przez skype przesyla sie nie skompresowany głos, bez selekcji czyli każdy szum, a nawet cisza...

Youtube

TAK- Ale wolę nie podawać. Wolę zostać anonimowy.

Coś o sobie:Cześć jestem Igor i mam 15 lat. Mieszkam w województwie KUJAWSKO-POMORSKIM a dokładniej to we Włocławku.

Z mojego wieku można wywnioskować że chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem mistrzem "Gangam style", i lubie disować Marka.(Taki klasowy komik :P)

Mam zaje...ŁADNEGO pieska. Ma na imie "Reksio" i jest to "Jack Russel Terrier". Lubi pokazywać mi zęby gdy śpi w swoim koszyku, lub podchodze do jego miski.

Miałem też kotka miał na imie "Franek" bo lubił plątać się w firanki (tzw. makarony). W przyszłości chcę zostać strarzakiem, i jestem bardzo mięski:).

Wybieram taki typ serwera, ponieważ...

Poniewarz już od kilku miesięcy szukam tego typu serwera, ale na każdym były same neony, które nie ukrywam bardzo mnie wkurw..(wpieniały) i miałem ochote wziąść do ręki granat.

Mam nadzieje że dzięki tej "selekcji" takie neony nie wejdą na ów serwer i będę mógł w spokoju W RODZINIE pobudować wille dla przyszłych dziedziców.

Zapraszam 188.165.199.208:13370

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Serwer Minecraft MC4Y 1.3.2 No   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...