Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Jakiegos bota to lamania IP.

Frontline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z moim Routerem ;(

Zapomniałem hasła do niego . A restartować nie mogę bo to nie mój router tylko moich rodziców.

Jakiś programik jest żeby złamać hasło wifi ?

PS. Pisze z modemu play -_- z downloadem 0.12mb/s uploadem 0.04mb/s i pingiem 601

Za jakiś taki programik daje przez 2 Tyg limit lajków!

I 5 w profku

Pozdrawiam

(Jestem nowy na forum wiec nie wiem czy to legalne czy nie,)

@EDIT

ZMIENCIE NAZWE TEMATU NA [szukam]Jakiegoś bota to łamania haseł WiFi

Opublikowano

1. Jest taki program (->google)

2. W zależności od zabezpieczeń i ruchu w sieci trwa to od kilkunastu minut do paru dni (w przypadku całkowitego braku ruchu w sieci to nie da się złamać).

3. Ping masz różny w zależności od serwera do którego się łączysz, więc nie wiem jaki sens ma podawanie go tu.

4. Co komu po twoich "lajkach" i "5 w profku"?

5. Zapytaj rodziców jakie hasło?

6. Następnym razem nie kombinuj tyle bo i tak nikt nie uwierzy...

Opublikowano

Zależy czy masz WPA, czy WEP

Jak masz WPA to łamanie darmowymi programami trwa OD kilku tygodni DO kilku miesięcy(no chyba że używasz tęczowych tablic, ale chyba trzeba by nimi cały dysk zapchać). Są za to strony internetowe, które po pobraniu opłaty zasyłają bezpośrednio router zapytaniami o hasło i są to w stanie zrobić w kilka godzin(musisz znać IP routera i wysłać z 50zł)

Przy łamaniu WEP to jak kolega wyżej - kilkadziesiąt minut do kilku dni.

Jak mimo wszstko chcesz łamać i masz bardzo dobrą kartę graficzną(conajmniej 1GB, 512b, choć warto lepszą) lub PS3, które możesz podłączyć do komputera i wiesz jak wykorzystać jego moc obliczeniową to pytaj googla o łamanie wifi procesorem graficznym. Jest w stanie przy dobrych kartach przyspieszyć proces nawet 50-krotnie(u mnie 5 razy).

Elcomsoft coś takiego udostępnił, nie wiem czy darmowo.

Nie wiem tylko czy nie prościej podpiąć się do routera kablem, wtedy hasła nie musisz znać i o ile sam router nie jest zabezpieczony hasłem, tylko sama wi-fi(często tak właśnie jest) to powinno się udać z niego to hasło wyciągnąć.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Opublikowano

Po 1. Rodzicie hasło zmienili bo mam chwilową kare na 1 miech .

Po 2. bugmenot4 twoj post jest bezsensowny. A musze miec haslo bo nic nie moge pobrac. A projekt do sql sam sie nie pobierze? ;]

Wazy ledwo 10 mb ale pobieranie mi muli i na 1,61mb czy coś takiego się zatrzymuje

Opublikowano

Podepnij się kablem i masz internet bez hasła.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Opublikowano

Boze drogi... wiecie tyle co zjecie.

do ODZYSKIWANIA hasła służy backtrack i nie jest to program a system operacyjny oparty na ubuntu. Crackowanie WEPa trwa od kilku sekund do kilku minut w zależności od długości hasła i szybkości sniffowania (czyt. sprzętu).

wpa/wpa2 można zcrackować w kilka minut, albo i kilka tygodni sposobem brute force. To czy będzie to kilka minut zależy tym razem od sprawności posługiwania się systemem crackera oraz to czy ktoś jest podłączony do danej sieci.

Pamiętaj że crackowanie wi-fi bez zgody właściciela jest NIELEGALNE

btw. mając kijowego neta zdaj sie na torrenty. nawet jak Ci przerwie to potem bd kontynuować jak tylko odzyska zasięg ;p

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Dobra złamałem hasło : >

Hasło brzmi: SuperHasło :D

Moja genialna mama zawsze wymyśli :D

Dobrze że karta leżała pod routerem.

Close please Bijacz !: D

Opublikowano

1. Pobierasz backtrack na LiveCD

2. Airtrackiem zbierasz pakiety

3. Potem łamiesz metodą słownikową

@up

Lepszy Backtrack3

Sory że piszę po prośbie o zamknięcie ale nie widziałem tego postu zanim napisałem:D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...