Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamowanie kanałów

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj napisałem w tym dziale reklamę kanału YouTube i mój post został przeniesiony do kosza. I teraz pojawia się pytanie : dlaczego ? Regulamin Globalny nie zakazuje reklamowania kanały na YT w pogaduszkach. Według tego podpunktu :

1. Dodatkowe punkty regulaminu stanowił "Regulaminy Lokalne". "Regulamin lokalny" jeśli istnieje jest podwieszony w dziale forum i jest w formie "REGULAMIN LOKALNY _NAZWA_DZIAłU_" i określa zasady uzupełniające ustalone przez moderatorów forum. "Regulamin Lokalny" Musi był zaakceptowany przez Administratora forum.

Regulamin lokalny określa zasady jakie panują w tym dziale, jednak regulaminu takiego nie ma. Czy ja tu czegoś nie rozumiem ? Możecie mi to wyjaśnić ?

Kocham mame

Opublikowano

Dlatego ,że zaraz pojawiło by się 1000 innych reklam i forum nie mogło by normalnie funkcjonować :)

Zrozum, że w regulaminie nic nie jest ujęte, że nie mogę zareklamować swojego kanału w pogaduszkach. Tematy są usuwane bez podstaw.

Kocham mame

Opublikowano

Co się nas pytasz? xD Zapytaj się tego co to zrobił.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Wsumie nie ma zakazu, ale to naturalne, ze nie wolno spamić w pogaduszkach..

Bardziej mnie ciekawi, po ch?ja zamykaja oni tematy w stylu "syna w lodówce"?Pogaduszki to pogaduszki, total spam, mozna tu gadac o wszystkim, tylko cenzuralnie...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wsumie nie ma zakazu, ale to naturalne, ze nie wolno spamić w pogaduszkach..

Bardziej mnie ciekawi, po ch?ja zamykaja oni tematy w stylu "syna w lodówce"?Pogaduszki to pogaduszki, total spam, mozna tu gadac o wszystkim, tylko cenzuralnie...

lol rozumiesz co napisałeś ? xD

Najpierw piszesz, że nie wolno spamować w pogaduszkach, a za chwile, że pogaduszki to total spam WTF ?!

Co się nas pytasz? xD Zapytaj się tego co to zrobił.

Ten co to zrobił się nie przyznał :)

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...