Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na globala.

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Chciałbym powrócić na globala PL i mam pytań kilka:

1.Czy też są takie duże ceny jak wcześniej co ludzie kupowali yangi na allegro?

2.Czy warto robić jakieś misje? Czy wszystkie? A może których nie robić?

3.Słyszałem że będzie coś takiego jak połączenie serwerów, to prawda? Jeśli tak to kiedy?

Opublikowano

Siema!

1.Czy też są takie duże ceny jak wcześniej co ludzie kupowali yangi na allegro?Teraz już chyba raczej taniej możesz kupić YANG .

2.Czy warto robić jakieś misje? Czy wszystkie? A może których nie robić? Oczywiście warto robić , najlepiej biologa , bo dostaje się bonus ;]

3.Słyszałem że będzie coś takiego jak połączenie serwerów, to prawda? Jeśli tak to kiedy? Tak na pewno będzie , ale nie wiadomo kiedy czytaj na forum metka ;]

Opublikowano

UP

Dzięki ale w pierwszym pytaniu mi chodziło o to czy ceny są duże na serwerze.

Czy można np. zarobić na FMS z zarobku z misji lub dropu.

Opublikowano

Ceny przedmiotów zależą od poziomu ulepszenia i bonów. Teraz są skrzynie ucznia z których po wbiciu postaci na 20 lvl mamy 3 dodania i zmienienia bonów . Można robić to non stop do usranej smierci . Na ribach , fms zarobisz też nieźle na solarze 1.5kk - 2kk . Mozna kupic tygre +9 za 3.5kk i dodawać i zmieniac bony . Zakładac kolejne postacie i mieszać sr w ribie badz fms . Ludzie strasznie na tym zarobili . Teraz prawie każdy nawet te słabe postacie mają riby bądz fms + 8/9 i śr + 30 .

Co do łączenia serwerów to tak . Będzie łączone . Lecz solar prawdopodobnie nie .

Warto robić misje z Jin Hee , na 20 lvl zabić Mi Jung i otrzymać srebrną branżę , robić strony z pamiętnikami ( narazie są zawieszone przez GF )

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Siema!

1.Czy też są takie duże ceny jak wcześniej co ludzie kupowali yangi na allegro? Teraz, ceny są dużo niższe niż wcześniej.

2.Czy warto robić jakieś misje? Czy wszystkie? A może których nie robić? Ja, polecam robić wszystkie misje ( zawsze jakiś exp ).

3.Słyszałem że będzie coś takiego jak połączenie serwerów, to prawda? Jeśli tak to kiedy? Tak to prawda, ale nie ma jeszcze chyba dokładniej daty.

Temat o łączeniu serverow

http://board.metin2.pl/board493-metin2/board833-porozmawiajmy-o-metin2/2212207-%C5%82%C4%85czenie-serwer%C3%B3w/

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Siema!

1.Czy też są takie duże ceny jak wcześniej co ludzie kupowali yangi na allegro?

2.Czy warto robić jakieś misje? Czy wszystkie? A może których nie robić?

3.Słyszałem że będzie coś takiego jak połączenie serwerów, to prawda? Jeśli tak to kiedy?

1. ceny oporowo zmalały

2. Opłaca się, żeby na wyższy level miec co robić :).

3. Będzie, powinno być w najbliższym czasie.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Na globalne serwery przed łączeniem warto wrócić :)

Najlepiej polecam Ci grę na pierwszych 4 lub 2 ostatnich.

Ceny są na prawdę dużo niższe ,a od jutra rozpoczyna się event Halloween więc można się nieźle dorobić.

Ponadto poprzez zaproszenie do znaj. możesz otrzymywać bonusy co 10lv.

Z wszystkim bliżej zapoznasz się tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/752118-tutodpowiedzi-na-wasze-czeste-pytania/

Opublikowano

Siema!

1.Czy też są takie duże ceny jak wcześniej co ludzie kupowali yangi na allegro? Od serwa all zależy.

2.Czy warto robić jakieś misje? Czy wszystkie? A może których nie robić? Tak.

3.Słyszałem że będzie coś takiego jak połączenie serwerów, to prawda? Jeśli tak to kiedy? Bd w 2013 roku. ;)

sygnatura1w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...