TheCytrusek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Hey, mam pytanko a mianowicie jaki hosting serwerów mi bardziej polecacie? Aktualnie mam wykupiony serwer na craftserve.pl. Płacę 30zł miesięcznie za 10 slotów w owncraft.pl wychodzi mi taniej ;( (15zł) Zastanawiam sie na zmiana serwera na owncraft tylko boje się czy przypadkiem nie bedzie lagów i czy mozna tak ladnie sterować serwer jak na craftserve.pl POMOCY ! Który Hosting ? Craftserve.pl vs Owncraft.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek12 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja bardziej polecam ci craftserve . Mniejsze lagi i łatwiejsza obsługa serwera (przynajmniej dla mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiQuite Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Craftserve. Solidny hosting a owncraft zawsze wydawał mi się taki nijaki . ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCraftRayX Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Craftserve. Solidny hosting a owncraft zawsze wydawał mi się taki nijaki . ;0 Ja wam polecę www.serv4web.pl tyle ze tam na poradniku tzeba zalozyc serwer ale sie oplaca np. VPS za 25-30zł Poradnik nie mój ale macie: http://www.mpcforum.pl/topic/336709-tutinstalacja-serwera-na-vpsdedyku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiberHost.pl Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witamy, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą cena za slot to tylko 1.50zl. Jeśli będziesz zainteresowany zapraszam na pw po kod rabatowy Pozdrawiamy FiberHost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iishi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Polecam ci ownserver.pl sam miałem tam serwer i są lekkie lagi na 24 slotach gdy jest pełny serwer. Gracze nie skarżyli mi się, że lagi są czy coś więc polecam ci go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 @UP To miałeś farta, bo na OwnServer zawsze są lagi... Dodatkowo kiepski panel. Polecam CraftServe. ItemShop, świetny panel, menedżer pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afryk4 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jeśli masz wybierać z tych dwóch to wolałbym craftserve.pl. Choć droższe ceny to pewnie maszyna lepsza. A gdybyś szukał innych hostingów polecam mineserv.eu Choć nie ma dużo dodatków jak itemshop i inne ale maszyna jest zadowalająca jak i ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorN Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie zmieniaj na ownserver, może tańszy ale gorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwnikk Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A ja dam kilka pare slow. Craftserve.pl. - Kontakt: napisalem 6 maili, odpisali najdluzej po 5 minutach i 38 sekundach (inne 5 mail bylo szybciej) - Wytrzymalosc: 18 mln tnt spowodowalo lag mojego pc, a serwer normalnie dzialal (liczmy sie, ze mialem 56 pluginow! I to nie byle jakich) - Oferty: co 10 tyg jakies promocje. Na facebook rozdawaja po 10 kodow. Kto pierwszy je przepisze - dostaje +1mies. Waznosci serwa * jedna z ofert jest Wiosenna promocja. Powoduje ona znizki -40% za wszystko - Latwe ip do zapamietania: wybierasz sobie np. lubieplacki.csrv.pl i to juz twoj serw! Nie masz zadnych s195882.csrv.pl:2947 lub cos podobnego - Podatawa: detyk - Pluginy: mozliwa instalacja pluginow tylko trzema kliknieciami! Wchodzisz w zakladke Menadrzer pluginow, wpisujesz w wyszukiwarce, klikasz instaluj. I gotowe! Zarazem latwa konfiguracja - Kolejna podstawa: CraftBukkit/mineshafter/tekkit - Przejrzysta konsola: zarzadzaj serwem na stronie www. Oferuje takze mobilna wersje (na android polecam MobileAdmin za 9zl, ale oplaca sie) - Api: mozesz zrobic latwo AutoVipy za sms. Kasa z sms idzie na doladowanie serwa. Znam serw, ktory wcale nic nie placi. Tylko zdobywa kase z vipow - ItemShop: mozesz stworzyc wlasny ItemShop bez pluginow, bez umiejetnosci php/html/js! Po prostu podajesz itemy/permission/akcke(np. Unban, Op(watpie, ze ktos to zrobi), ban itp.) Mysle, ze cie zachecilem do craftserve.pl. A jesli chcesz pluginy, ktorych nie mozesz znalesc, pisz mi na PW (jestem programista, http://dev.bukkit.org/profiles/barwnikk/ ale to tylko dodatek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRuH™ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Polecam mineserv.eu. Cena dobra, i możliwość targowania co do ceny jak chcesz postawić duży serwer. Spis modów do minecraft [1.6.2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki42623 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jeżeli mam wybierać z tych dwóch to CraftServe.pl obecnie jestem na FiberHost i powiem że jestem zadowolony nie ma lagów i tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarteX1231 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja brałbym CraftServe.pl , bd miał więcej czasu , bo będzie ItemShop.. //nieregulaminowa sygnatura - reflink //BR3ND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.