Crasher001 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemka. Chciałbym zacząć grać w Last Chaos i mam kilka pytań. - Czy gra jest po Polsku? - Na jakim serwerze gra najwięcej polaków? - Czy są rozbudowane instancje/rajdy? - Jaki jest max lvl? - Czy szybko się expi? Ile zajmie mi wbicie powiedźmy 100lvl? Mam sporo czasu na granie - Na serwerach wieje nudą czy jednak jest co robić? ( czy jeszcze gra w to dużo osób ? ) - Jest system P2W czyli kto więcej właduje kasy w mikropłatności ten jest lepszy? No to chyba na tyle. Like na pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fx Padrino Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siemka. Chciałbym zacząć grać w Last Chaos i mam kilka pytań. - Czy gra jest po Polsku? - Na jakim serwerze gra najwięcej polaków? - Czy są rozbudowane instancje/rajdy? - Jaki jest max lvl? - Czy szybko się expi? Ile zajmie mi wbicie powiedźmy 100lvl? Mam sporo czasu na granie - Na serwerach wieje nudą czy jednak jest co robić? ( czy jeszcze gra w to dużo osób ? ) - Jest system P2W czyli kto więcej właduje kasy w mikropłatności ten jest lepszy? No to chyba na tyle. Like na pomoc. 1. Global tak. 2. To bez znaczenia,bo beda laczyc serwery. 3. Tak 4. 175 5. Ja z pbi i xpb w 5 dni wbilem 6. Zawsze jest co robic,jak jest sie w jakiejs dobrej gildi,do fajna atmosfera i wgl. szybko leci czas 7. Tak jak we wszystkich grach mmorpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siffy Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Padrino 5 dni cienkoo. ;d Mój znajomy wyfarmił postać i wyexpił do 120+ w pare h.Trzeba było w uj keszu i osób do zerowania,ale się udało.Wystarczy tylko mieć itemy i cash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciefcynka Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siemka. Chciałbym zacząć grać w Last Chaos i mam kilka pytań. Last Chaos global czy jakiś serwer zagraniczny? to też ma duże znaczenie, bo inne już będą odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siemka. Chciałbym zacząć grać w Last Chaos i mam kilka pytań. - Czy gra jest po Polsku? - Na jakim serwerze gra najwięcej polaków? - Czy są rozbudowane instancje/rajdy? - Jaki jest max lvl? - Czy szybko się expi? Ile zajmie mi wbicie powiedźmy 100lvl? Mam sporo czasu na granie - Na serwerach wieje nudą czy jednak jest co robić? ( czy jeszcze gra w to dużo osób ? ) - Jest system P2W czyli kto więcej właduje kasy w mikropłatności ten jest lepszy? No to chyba na tyle. Like na pomoc. 1. Polski global oczywiście. Reszta privów najczęściej po angielsku/niemiecku. 2. Zależy czy pytasz o podserwery (Kathar/Ibres itd.) czy ogólnie o serwery. Co do tego pierwszego. Na Polaku, USA oraz 777 LC będą łączone serwery. Z tym, że na Polaku powstanie jeden, na USA będą trzy. Co do 777 nie jestem pewna ale też będą 2 albo 3. Z Polakami różnie. Na globalu oczywiście 99% to Polacy, na Destiny d1 bardzo dużo. Na 777 teraz mniej, ale też często się spotyka. 3. Z fajniejszych instancji Kapela i Altar zdecydowanie. Dobra chwila na współzawodnictwo. 4. 175 (standardowo), Destiny 225, LCGN01 240 (zastaów się na jakim serwerze chcesz grać ;p) 5. Zależy gdzie. Określ się gdzie chcesz grać to Ci powiem jak najlepiej i najefektywniej expić. 6. Jak masz ekipę do grania to zawsze jest co robić. 7. Ten kto właduje więcej kasy szybciej i łatwiej się dorobi. Ale dla wytrwałych nie ma rzeczy nie możliwych - praca, praca i dorównasz tym, co ładują kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.