Skocz do zawartości

[Q] Ogólnie o grę :)

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka. ;)

Chciałbym zacząć grać w Last Chaos i mam kilka pytań.

- Czy gra jest po Polsku?

- Na jakim serwerze gra najwięcej polaków?

- Czy są rozbudowane instancje/rajdy?

- Jaki jest max lvl?

- Czy szybko się expi? Ile zajmie mi wbicie powiedźmy 100lvl? Mam sporo czasu na granie :)

- Na serwerach wieje nudą czy jednak jest co robić? ( czy jeszcze gra w to dużo osób ? )

- Jest system P2W czyli kto więcej właduje kasy w mikropłatności ten jest lepszy?

No to chyba na tyle. :)

Like na pomoc.

E9mwj60.png

Siemka. ;)

- Jaki jest max lvl?

- Czy szybko się expi? Ile zajmie mi wbicie powiedźmy 100lvl? Mam sporo czasu na granie :)

- Na serwerach wieje nudą czy jednak jest co robić? ( czy jeszcze gra w to dużo osób ? )

- Jest system P2W czyli kto więcej właduje kasy w mikropłatności ten jest lepszy?

Like na pomoc.

1. Global tak.

2. To bez znaczenia,bo beda laczyc serwery.

3. Tak

4. 175

5. Ja z pbi i xpb w 5 dni wbilem

6. Zawsze jest co robic,jak jest sie w jakiejs dobrej gildi,do fajna atmosfera i wgl. szybko leci czas :D

7. Tak jak we wszystkich grach mmorpg

Siemka. ;)

- Jaki jest max lvl?

Like na pomoc.

1. Polski global oczywiście. :) Reszta privów najczęściej po angielsku/niemiecku.

2. Zależy czy pytasz o podserwery (Kathar/Ibres itd.) czy ogólnie o serwery. Co do tego pierwszego. Na Polaku, USA oraz 777 LC będą łączone serwery. Z tym, że na Polaku powstanie jeden, na USA będą trzy. Co do 777 nie jestem pewna ale też będą 2 albo 3. :) Z Polakami różnie. Na globalu oczywiście 99% to Polacy, na Destiny d1 bardzo dużo. Na 777 teraz mniej, ale też często się spotyka.

3. Z fajniejszych instancji Kapela i Altar zdecydowanie. ^^ Dobra chwila na współzawodnictwo.

4. 175 (standardowo), Destiny 225, LCGN01 240 (zastaów się na jakim serwerze chcesz grać ;p)

5. Zależy gdzie. Określ się gdzie chcesz grać to Ci powiem jak najlepiej i najefektywniej expić.

6. Jak masz ekipę do grania to zawsze jest co robić. :)

7. Ten kto właduje więcej kasy szybciej i łatwiej się dorobi. Ale dla wytrwałych nie ma rzeczy nie możliwych - praca, praca i dorównasz tym, co ładują kasę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Ogólnie o grę :)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...