ImRekla Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co zrobic zeby na chacie pisalo za co gracz dostal bana/na ile dostal bana. Moze to jakis plugin? Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie wiem czy się wyświetla w samym essentialsie, ale gdy będziesz miał wgrane essentials i mchatsuite to właśnie takowe komunikaty będą się pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImRekla Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie wiem czy się wyświetla w samym essentialsie, ale gdy będziesz miał wgrane essentials i mchatsuite to właśnie takowe komunikaty będą się pojawiać. A jakis inny plugin? MChat/mchatsuite buguje mi "statystyki graczy" na TAB, jednym pisze "[Gracz]Nick" a jednym tylko "Nick" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImRekla Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A jakis inny plugin? MChat/mchatsuite buguje mi "statystyki graczy" na TAB, jednym pisze "[Gracz]Nick" a jednym tylko "Nick" @Edit Juz sobie poradzilem, do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.