kaktus333 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, zrobiłby/dałby mi ktoś działającego bonusswitchera do ParadiseMT2? zrobili nowe okienka ze zmienianiem bonów więc bs Sommer'a nie działa. Bardzo bym był wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sommer Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, zrobiłby/dałby mi ktoś działającego bonusswitchera do ParadiseMT2? zrobili nowe okienka ze zmienianiem bonów więc bs Sommer'a nie działa. Bardzo bym był wdzięczny. Pozdrawiam jak kamera bs nie będzie działać, albo jak będziecie chcieli to dam wam mojego bs'a <---- to już nie jest fake "Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."— The Secret Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza
Inviolable Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Sommer, a czy Twój bot z ParadiseMT2 działałby na Tiverii ? Bo z botem napisanym na Tiverię mam problem ;< Pomożesz ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Liou Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ten bot nie będzie działać na Tym servie bo on ma zmiane przez npc. chyba ze zminisz id zmianek i coss pokombinujesz Odnośnik do komentarza
kaktus333 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 jak kamera bs nie będzie działać, albo jak będziecie chcieli to dam wam mojego bs'a <---- to już nie jest fake Niestety ściągnałem kamera i za nic mi nie działa BS na Paradise. Na innych bez problemu, ale tutaj już nie. Odnośnik do komentarza
Sommer Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Niestety ściągnałem kamera i za nic mi nie działa BS na Paradise. Na innych bez problemu, ale tutaj już nie. Bo bs kamera działa tylko wtedy gdy nazwa przycisku się nie zmienia a na paradise się zmienia dlatego nie działa. działa ten http://www.mpcforum.pl/topic/753705-download-bonus-switcher-paradisemt2-by-sommer/ "Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."— The Secret Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza
Domi1 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ręcznie to sobie możesz -,- zwalić ;p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.