Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Medal of Honor Warfighter

magdziniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

być może firewall ci blokuje ; )

Pozdrawiam.

Chodzi mi o to byś napisał instrukcję krok po kroku jak cheata odpalić

Opublikowano

do next update napewno będzie niewykrywanly,

instruckja

1.właczamy moha

2.wchodzimy na server

3.włączamy cheata(na win vista i 7 z prawami administratora)

4.cieszymy sie ładnymi statami :)

Opublikowano

Jak mozna hackować w fpsach? Co wam to daje ze bedziecie mieli 60:0? satysfakcje? zabawe? z czego? Rozumiem MMO gdzie nie szkodzimy bezposrednio sobie bo szczerze mi to zwisa ze ktos ma lepsze eq bo bocil,w czym mi to szkodzi? Rozumiem ze to forum o cheatach ale to juz jest przegiecie.

//Nie spamuj, to nie temat do wyżalania się

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

@UP

No niestety jest cala masa ludzi ktora uzywa hackow w grach... A w FPS'ach to te hacki juz w ogole psuja gre.

Jedyne co mam do powiedzenia to tyle ze jak gdzies macie tu podane nicki na forum na jakich gracie lub jak zobacze ze 'czitujecie' to sie nie zawaham wyslac reporta do supportu na was ;*

Zycze licznych banow.

P.S. % mi wisza takze mozecie dawac, jezeli bedziecie czuli sie spelnieni w ten sposob, go ahead! :)

Opublikowano

Ludzie widze że hipokrytów w przybywa w społeczeństwie,narzekacie na że ludzie używają cheatów a sami sie zarejstrowaliście na forum o takiej tematyce,jeżeli cie to boli idz graj uczćiwie na esl bo tam darmowych cheatów nie ma ,nie każdy używa do oszukiwania są klany gdzie na treningach gra się na wh aby znać wiedzieć na przyszłośc gdzie przeciwnik może się kryć,tak więc prosze swoje żale kierować do autorów gier którzy używaja zabezpieczeń np jak punkbuster :) a to że do tej gry się tak szybko pojawił cheat to wina tego że jest na tym samym engine co battlefield 3 :)

Opublikowano

Działa super.

Masz like za działającego cheata

Lubie twoje publikacje yea!

Jak komuś się nie włącza to ściągnijcie sobie NET Framework 4.5.

Bywalec
Opublikowano

Nie radze sciągać. Probowałem na drewnianym kompie i sciągał dane. VBAJ Agent.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Na pewno to dziala robie wszystko tak jak mowicie czyli pobralem Framework 4.5 , wylaczylem antyvira , uruchamiam to jako administrator kiedy juz jestem na serwerze i firewall'a mam wylaczonego. Moze ktos powiedziec co robie zle :D?

Opublikowano

Na pewno to dziala robie wszystko tak jak mowicie czyli pobralem Framework 4.5 , wylaczylem antyvira , uruchamiam to jako administrator kiedy juz jestem na serwerze i firewall'a mam wylaczonego. Moze ktos powiedziec co robie zle :D?

On chyba już nie działa po nowym update, Na chwilę obecną działa:

Helios FrameworK Hack v5.3!

http://www.mpcforum.pl/topic/757999-hack-moh-warfighter-helios-framework-hack-v53/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...