Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim Grać?

EVARATION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeema

Niedawno zacząłem grać w NosTale , każdą postacią grałem każdym sp u kolegów , poza 5 , i nie wiem kim zagrać . Nie piszcie mi linków do poradników czy filmików na YouTube bo takie tematy i TuTy przeszukałem na tym forum i nie pomogły mi .

Kim grać? Interesuje mnie łatwy i szybki exp , silne sp do pvp .

Lajka za Lajka? Jesteś chętny? To Lajknij a ja odwdzięczę się jak wejdę i zobaczę :D

Opublikowano

Szybki exp oraz mocne sp pod pvp masz na każdej postaci, jeśli rozdasz prawidłowo punkty na sp, ale głównie polecam Ci łucznika, gdyż jest on bardzo prosty do ogarnięcia. W pvp na 1SP robisz pogrom, bo zanim dojdą do Ciebie to im kilka stunów sprzedasz, a jeśli chodzi o exp to najlepszy jest do tego WK i dobrze sprawuję się z każdym elementem, nawet światło przeciw światło.

Opublikowano

Ja również oooecam woja. War czyli sp1 jest wysmienitom kArtą do pvp, kozacki tank i fobry lur na lod. Sp2 to karta do pvp, sp3 to crus - sp na lod i glace. Sp4 tylko do zabawy w pvp. Kozak z dmg itd

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Dzięki Vertmar , ALL macie lajki , pozdrawiam i dziękuję All

Do zamknięcia

Lajka za Lajka? Jesteś chętny? To Lajknij a ja odwdzięczę się jak wejdę i zobaczę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...