Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]skórki za ip?

Gość dordo38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie jak to z tymi skórkami jest, jedni piszą, że będą jakieś za ip pod konie sezonu inni znowu, że nie. ma ktoś może jakieś oficjalne źródło które potwierdza to, że będą? bo jakoś mało prawdopodobne mi się to wydaje.

Opublikowano

Nie ma takiego info nigdzie.

Na 99,9% nie będzie skórek za IP.

Taka plotka mogła wypaść, bo ktoś usłyszał o skórkach dla wardów za IP i teraz pierdolą jak popaprani, że będą skórki za IP

Opublikowano

Prawda... Na turnieju MÓWILI... w następnym sezonie mają być wprowadzone jakieś skórki za IP do postaci, a następnie zostaną uznane za "klasyczne" i będzie ich w sprzedaży.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Będą na 100% na PBE były już 2 skiny za ip pamiętam jedna była dla ryze pirat a 2 nie pamiętam ;/

No chyba nie. Na PBE jak dodaja nowego champa lub skina to jest on za 10 IP lub 10 RP, dlatego ryze pirat jest mozliwy do kupna za 10 IP tak samo zombie brand itp =)). Takze nie wprowadzaj ludzi w blad.

Opublikowano

Raczej nie gdyby można było by kupować za ip to by nikt nie kupował za rp.

Ale to nawet jeśli będzie to nie będzie tak, że wszystkie skiny tylko na pewno niektóre i tylko na jakiś okres czasu.

Opublikowano

Słyszałem że to będzie coś w stylu promocji. Będą 2 skiny np. Husarz Xin i Gromowładny Volibear na 7 dni wystawieni za 15k ip.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Z info riotu, wybrane skiny (nie wiadomo jakie) mają być za ip w sezonie trzecim. Czy to prawda? Dowiemy się w następnym sezonie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak masz farta to możesz dostać darmową skórkę pod warunkiem ;]

-Że kupisz danego championa przed 2 tygodniową wyprzedażą (to jest czysty fart :D)

-I wejdziesz na e-mail i zaakceptujesz tą skórkę .

Ja własnie miałem tak z skórką do Keyle i Alistara (jak coś to nie jest ta darmowa z YT.)

Im a professional bandit, kill or be killed .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...