Omek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, kiedy chcę użyć hacka w CoD4 od Game Anarchy strasznie spadają mi FPSy... Mam takie lagi, że to głowa mała... Wiecie może dlaczego tak się dzieje ? Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 zle zoptymalizowany hack z gra Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A jak go zoptymalizować, abym nie miał lagów ? Odnośnik do komentarza
t3ix Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 możesz spróbować powyłączać niektóre opcje wizualne o ile takowe istnieją Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 w jaki sposób? Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jaki masz sprzęt ? tak z ciekawości Daj na najniższe ustawienia graficzne cod'a do tego game booster i cfg Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Raczej to nie wina sprzętu. Dziwne, żeby crysis2 chodził mi na full z dx11, a CoD, który ma 50x mniejsze wymagania się zacinał . Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Wgraj config na fpsy. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @up pisałem @top a ten hack to ESP ? i tak btw , za co poleciałeś z elity ? Odnośnik do komentarza
kaje11 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 1. A jak z innymi haxami? Też laguje? (powiedzmy, że na tych samych/podobnych opcjach) 2. Coś laikowego - uruchamiasz w trybie admina? 3. Spróbuj użyć haxa w trybie okienkowym (r_fullscreen 0, vid_restart | lub w config_mp.cfg zmienić wartość r_fullscreen na 0) 4. Wysłałbyś tu config haxa (o ile posiadasz owy) ? Być może metodą eliminacji wskazalibyśmy winowajcę fps lagów? WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW. Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam. Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @up właśnie też myślę o configu , bo jestem prawie pewien że chodzi o prędkość odświeżania wh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.