binguj_1 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A Wy oglądaliście najnowszego James'a Bonda ? Jakie były wasze reakcje po oglądnięciu tego filmu? Mi osobiście bardzo się podobał. Właśnie wróciłem z kina. Odnośnik do komentarza
Astvill Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie wiem. Nie oglądałem. Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Byłem na tym ale szczerze?Nie lubię takich filmów tego typu rzeczy ale ta część akurat mi się spodobała i nawet niezła była w kinie! Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nigdy jakoś nie lubiłem takich tasiemcow, poza indiana jonesem Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Indian ?trololol.. [email protected] Jak nie masz czego oglądać szczerze Jesteś Bogiem trochę lepsze było.. Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nieoglądałem i jakoś nie ciągnie mnie do obejrzenia. [email protected] Masz coś z głową ? Jak można porównywać dwa zupełnie inne filmy Odnośnik do komentarza
binguj_1 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja też nie jestem fanem James'a Bonda ale film nawet, nawet Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.