Loocker Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Hej. Od wczoraj jestem posiadaczem telefonu Samsung Wave Y, wziąłem go z plusa 36zł po 30zł. Mam problem, koleżanka ma siec Heyay. Jak wiadomo smsy troszkę do niej kosztują. Ci jest jakis kod na darmowe smsy do innych sieci lub 1 darmowy numer? Ile to kosztuje ? Odnośnik do komentarza
487xcz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jak podpisujesz umowe to mozesz wziasc sobie np; ze masz dzwonienie za darmo do 3 osob cos z sms tez jest ale nie wiem czy to dziala na inne sieci czy tylko na plus z tego co mi wiadomo to masz chyba tylko darmowe sms do plus za 5zl czyli sms za 1 grosz i chyba sa jakies sms do innych sieci ale to w simplus mix 4 czy cos takiego bo ja mam mix 3 i nie moge tego miec :"F ale nie jestem pewien Kiedyś Metin2.pl 86 lvl Kiedyś Aion Online 55 lvl Kiedyś WoW 80 lvl Guild Wars 2 80 lvl teraz jakoś nie ma na nic czasu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.