tomasz5098 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam mam wam do przedstawienia 2 ss z warrocka 1 skill famas 2 Polacy na Evencie Odnośnik do komentarza
niewiadomo Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Hehehe ten drugi koleś na drugim SS'ie to ja ziomek :P Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team| Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pierwsze SS: Nie ma to jak skill famas'a :P Drugie SS: Wy to tak specjalnie zrobiliście?? czy tak jakoś wyszło?? @down czyli jednym słowem nudziło się wam :P ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pierwsze SS: Nie ma to jak skill famas'a :P Drugie SS: Wy to tak specjalnie zrobiliście?? czy tak jakoś wyszło?? ustawialiśmy się w kólko 5 obok siebie i jeden rzycał granata i tak na zmiane Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Hah, dobre te 2 Ludzie Wam to się chyba nudzi :P Ale beka hahaha. Pozdrawiam za łach like Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Hhahahahah Tomaszek nudzi ci się na interu Ss-y fajne , trolololo profesjonalnie zrobione , jakość HD jak nie VHD ( very HD ) Hhahahahahahhaha Jaka nazwa clanu ? Jaaaaaaa Zabiłeś 2 zawodników z famasa. Cristiano. Odnośnik do komentarza
niewiadomo Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tutaj z mojej perspektywy + bonus :P Bonus #edit Kurcze jak dodac tak jak tomasz ? xddd zacofany jestem przez ta szkole :P dziekuje masz lajka Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team| Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tutaj z mojej perspektywy + bonus :P http://img821.images...enshot012oi.jpg Bonus http://img13.imagesh...enshot011mk.jpg #edit Kurcze jak dodac tak jak tomasz ? xddd zacofany jestem przez ta szkole :P albo po wrzuceniu obrazka na hosting wybierasz BBCODE lub FORUM CODE albo bierzesz sam link do zdjęcia klikasz na ikonkę "Grafika" (u nas na forum jest to obok <> CODE ) jest jeszcze jeden spodów napisać przed linkiem a za linkiem (do obrazka) ['/img] (bez tego ' ) ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.