Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym nagrywać.

Bakyvis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zmagam się z problemem bo nie wiem czym nagrywać moje parametry

Procesor: AMD Phenom II X6 1045T Processor 2.7GHz

Pamięć RAM: 8GB

System: 64BIT (WIN7)

Karta Graficzna: AMD Radeon HD 7800 Series

No i tak próbowałem camtasia recorder / hypercam2

I mam odpalony serwer na, który daje 1,5GB z 8,0GB i mam lagi dodatkowo nagrywam 1280x800 w trybie okna.

Proszę o podanie programu byle nie fraps i bandicam chyba, że do bandicam jest jakiś crack żeby nie było nazwy strony podczas nagrywania.

Pisać dodatkowe pytania to odpowiem.

Opublikowano

camtasia studio

Gamecam

Pisze, że camtasia studio, też nagrywam, a gamecam zaraz zobaczę.

GameCam nie dla mnie nadal szukam czegoś.

Opublikowano

Nie ma innych DOBRYCH programów , według mnie camtasia albo fraps bo inne programy są cięższe albo przycinają filmik

Lajka za Lajka? Jesteś chętny? To Lajknij a ja odwdzięczę się jak wejdę i zobaczę :D

Opublikowano

HyperCam

AutoScreenRecorderFree

My Screen Recorder

My Screen Recorder Pro

BSR Screen Recorder

Easy Screen Capture Video

CamtasiaStudio

Fraps FULL VERSION.

Myślę ,że może któryś wybierzesz :>

Opublikowano

Popatrzę, a coś do obrabiania bo nagrałem i wklepałem co camtasiastudio8 i laguje jak w nim odtwarzam, a jak dacie sony vega to dajcie od razu jakiś tut bo nigdy w nim nie robiłem nic.

Opublikowano

Popatrzę, a coś do obrabiania bo nagrałem i wklepałem co camtasiastudio8 i laguje jak w nim odtwarzam, a jak dacie sony vega to dajcie od razu jakiś tut bo nigdy w nim nie robiłem nic.

Sony vegas jest idealny :).

http://www.mpcforum.pl/topic/562317-tutsony-vegas-pro-90/

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Hmm ciekawa sprawa, ale wedłóg mnie najlepszym programem do nagrywania jest BandiCam

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nagrywanie - polecam Bandicam. Sam z niego korzystam, jakość nagrania jest świetna, nagrywa osobno dźwięk i osobno obraz co jest naprawdę dużym plusem.

Program do obróbki nagranych filmików - Sony Vegas z którego również korzystam i również jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano

Tak jak UP Bandicam jest ciekawy

Z tych co CI podali tylko Camtasia , fraps , bandicam , reszta nie jest godna nawet uwagi ;)

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Mirilis Action - najlepszy program do nagrywania , klatki spadają około 10 tylko , czyli masz w grze 100 , nagrywać możesz aż w 90 .

Opublikowano

To w takim razie polecam BandiCam z crackiem filmy mało zajmują i nie laguje podczas nagrywania, i film nie dzieli się na części podczas nagrywania tak jak we Frapsie. :)

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

Chcesz nagrywać gry? Przez Camtasia recorder? To ja gratuluję :)

MSI Afterburner

Dxtory *

Fraps *

* Niektórzy chyba nie wiedzą a forum nie popiera nielegalnego oprogramowania =)

Hejo

Opublikowano

Mi najbardziej pasuje nagrywanie Bandicamem. Jest bardzo dobra jakość i filmy nie zajmują po 5-10GB jak na frapsie.Bardzo polecam ten program.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Camtasią nie da się nagrywać mam bandicam z crack i najbardziej mi się spodobał, ale jeszcze bd próbował tych innych jak by mnie zawiódł, a co do przerabiania muszę nauczyć się robić w sony vegas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...