Rek0n Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 O czym mam nagrywać filmiki na youtube? Co ludziom się najbardziej podoba? Piszcie, nagrodzę like filmy online Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chętnie zobaczyłbym dobrą recenzję jakiejs gry. Lets playe np. Bf 3, MoH Warfighter. Nie nagrywaj minecrafta, to jest dno i zdobędziesz 10 letnich widzów. Odnośnik do komentarza
StudzeKisiel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tylko nie pojebane recenzje. Nagrywaj poradniki kulinarne. Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nagrywaj jak robisz coś śmiesznego, np kawały ludziom Katalog filmów online bez limitów http://www.boxfilm.pl/ Filmy online za darmo Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gry via www jest ich mało. sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Profesjonalne filmy z lola. W sumie nagrywać możesz wszystko, byle byłoby dość profesjonalne, oryginalne i systematycznie wrzucane. Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nagraj mi recenzję gry COD Black Ops 2 ja już w nią gram ale chce zobaczyć twoją recenzję. Odnośnik do komentarza
eFFecTuS Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Chciałbym obejrzeć minecrafta. by Cristiano. Odnośnik do komentarza
Shaw Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ogółem moi koledzy nagrywają filmiki z gier (Skyrim , BF3 itd) I przy wrzuconych około 120filmikach ich oglądalnośc wynosi chyba 63 Tak więc ciężko jest się przebić Bardzo popularne sa ostatnio tematy , filmiki w zabawny sposób przedstawiający życie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.