Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Rozmazana droga

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za słaby komp i ci się nie ładują.

Jakie parametry kompa?

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Hmm.. GB ram to może być , ale reszta to trochę słabo.

Od zawsze miałeś taki problem czy od jakiegoś czasu?

Może to też przez te mody.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Czyli masz za słaby komputer. Wejdź w opcje, ustaw mniejszą rozdzielczość ekranu, gorszą jakość tekstur i być może to pomoże.. :)

Opublikowano

Zmień odległość wyświetlania się obiektów, gdyż mogą się nie załadować (chodzi mi o drogę i dla tego jest zamazana)

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

To na 1000000% nie jest wina komputera. Tak jak napisał Broun wgraf Stream Memory Fix. Czesto sie tak ludzią robi od wgrywania modów i to raczej nie jest wtedy wina komputera bo nawet na najlepszym sprzęcie po wgraniu modów może sie tak zrobić <_<

Opublikowano

Lub Odinstaluj wszystkie mody jakie masz i instaluj każdy po kolei sprawdzając który 'rozmazuje drogę'.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

@up - bez sensu to jest, Stream Memory Fix zajmuje pare kb więc bez sensu bawienie się z odinstalowywaniem modów.

Opublikowano

Masz za wolny PC :)

Lecz jest coś co ci pomoże ^_^ wiec tak pobierz Stream Memory Fix o to przykład downloadu:

Lecz z tego co się orientuje to chyba na GTA SA v.1 potrzebny jest ASI Loader wiec go też pobierz i zainstaluj a jak masz GTA SA v.2 to nie musisz tego chyba pobierać :)

Mam nadzieję ,że pomogłem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...