Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT] Duży exp

jachcehaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak dziś grając sobie FFA na blocu zauwazylem jak koles z 73 lvl wbijal procent po procencie nie widziałem o co chodzi, lecz później zajarzyłem :D Jest bug związany z literkami a mianowicie i dłużej grac w warrocka tym będziecie mieli większy exp! Jest tylko jeden warunek musicie mieć FULL INVENTORY!, bo inaczej bedziecie wygrywac mp5k gold i bedzie wam sie resetowal exp. Patetnt polega na tym, że im dłużej będziemy grać tym będzie dostawać wiekszy exp za mape. Ja osobiscie doszedlem do stanu gdzie dostawałem 13 k expa za mape, trwało to około 5h. Są też warunki, które musiecie spełnić a mianowicie: po każdym wejściu do IS resetuje się exp, tak samo jak wejdziecie w supply package oraz gdy zmienicie channel badz wyjdziecie z gry. Mi osobiście na 29 lvlu leciało po 17% za mape. A i są ludzie, ktorzy wczoraj i dziś wbili razem około 5 mln expa ale grali caly dzien, czyli musicie ostro nol-ljafic.

Podoba się daj Lajka!

Pozdrawiam!

Opublikowano

O tym to nie wiedziałem.

Jutro dam odpowiedź czy działa, bo dzisiaj już chyba nie dam rady.

Oczywiście like leci, a jeśli nie będzie działać odejme lajka. ;p

@EDIT

Mega TuT to to nie jest.

To raczej Info a nie TuT ;p

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Ehh a a ja nie mam dinarów ... Ale like za info. Ciekawe czy nexon się skapnie :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dobre, dobre osobiście nawet testowałem xD

I działa.Ale na co dzień nie używam bugów bo to dla mnie zbyt proste :D

Pozdrawiam i pozostawiam lika za dobry pomysł, który na pewno przyda się do końca eventu <3

PS: Czy literki dostaje się na Zombie ?

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...