pati9428 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam. Mam problem z questami na plikach od Schittset w dokladni oczyscilem folder quest ze wszystkich niepotrzebnych questow i teraz gdy wgrywam przykladowo misje biologa na 30lvl (zeby orka) wgrywa poprawnie ale nie mam go w grze. Jak rozwiazac ten problem ? Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Questy sie nie usuwa w quest tylko w object w folderze quest masz podfolder object i w nim sie znajduja misje Zrob tak: wejdz w ..../quest/object/20084 i usun wszystko stad i wgraj na nowo questy od biologa ewentualnie w notarget masz tez folder login i w nim sie duzo folderow znajduje w ktorych sie zapisuja rzeczy i jak po usunieciu z ../object/notarhet/20084 nie zadziala to musisz jeszcze z tego login usunac rzeczy od biologa .../quest/object/notarget/login Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
pati9428 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 mam w folderze quest usuniete wszystko co nie potrzebne. Folder object tez. Wgralem quest dozorcy oraz kowala to wszystko normalnie a gdy wgrywam quest biologa wszystko ladnie ale w grze sie wgl nie wyswietla ;/ Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Edytowales cos tego questa? bo ja kiedys mialem tak ze jak wgrywalem oryginalny quest jakis to dzialal a jak edytowalem go troche to juz nie wczytywalo Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
pati9428 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wgrywam przykładowo ten quest http://wklej.to/0xYDZ wgrywa się świetnie ale w grze go wgl niema ;/ Poradziłem sobie już sam. Można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.