Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Questy

pati9428

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z questami na plikach od Schittset w dokladni oczyscilem folder quest ze wszystkich niepotrzebnych questow i teraz gdy wgrywam przykladowo misje biologa na 30lvl (zeby orka) wgrywa poprawnie ale nie mam go w grze.

Jak rozwiazac ten problem ?

Opublikowano

Questy sie nie usuwa w quest tylko w object w folderze quest masz podfolder object i w nim sie znajduja misje

Zrob tak: wejdz w

..../quest/object/20084

i usun wszystko stad i wgraj na nowo questy od biologa ewentualnie w notarget masz tez folder login i w nim sie duzo folderow znajduje w ktorych sie zapisuja rzeczy i jak po usunieciu z

../object/notarhet/20084 

nie zadziala to musisz jeszcze z tego login usunac rzeczy od biologa

.../quest/object/notarget/login

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

mam w folderze quest usuniete wszystko co nie potrzebne. Folder object tez. Wgralem quest dozorcy oraz kowala to wszystko normalnie a gdy wgrywam quest biologa wszystko ladnie ale w grze sie wgl nie wyswietla ;/

Opublikowano

Edytowales cos tego questa? bo ja kiedys mialem tak ze jak wgrywalem oryginalny quest jakis to dzialal a jak edytowalem go troche to juz nie wczytywalo

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...