bronek13x Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 witam mam problem z zalogowaniem się na systemie 64 bitowy i wyskakuje mi podczas pruby logowania takie coś : failed to login error returned proszę o szybką odpowiedz sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Na pewno wpisujesz dobre passy? Na stronę też nie możesz się zalogować? Jak masz możliwość to spróbuj się zalogować na innym komputerze. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zmieniałeś nazwę loadera ? Odnośnik do komentarza
bronek13x Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 sprawdzałem na innym kompie działał a i zmieniała się sama nazwa sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Uruchom jako admin. Jakiego masz 2 kompa? Odnośnik do komentarza
bronek13x Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 uruchamiałem nic to nie da na drugim poszło bo mam 32 bit system nie wiem dla czego nie chce chodzić na 64 bit sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Na każdym nowym koncie tak masz? Odnośnik do komentarza
IgorQ_92 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ja mam nowego laptopa i pobrałem loadera,mam tam sporo creditow vip ale przy steramowaniu wyskakuje mi Failed To stream hwid match failed Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Daj zgodność z systemem XP i pobierz jeszcze raz Loader'a. Odnośnik do komentarza
IgorQ_92 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja odpalam GameAnarchy,klikam stream i mi się ładuje...pokazuje mi się komunikat by włączyć CA.Zatem włączam ale nic się dalej nie dzieje...zupełnie nic. System XP BlackEdiotion v8 PROSZĘ O POMOC ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.