Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa usuwanie questów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z qestemi mianowicie gdy usunę wszystko z /quest żeby nie było żadnego questa to nie moge sie zalogować na serwer jest logowanie i wraca do wyboru channela . Korzystam z plików serwerowych ePvP proszę o pomoc z góry dzieki ; )

Opublikowano

Jak chcesz cos usunac to nie usuwaj z folderu quest tylko w folderze quest masz taki podfolder nazwany object np jak wgrywasz questa zeby u npc od id ( 99987) byla jakas misja to jak chcesz usunac te misje to nie usuwasz calego quest bo serwer rozj..e..iesz tylko wchodzisz w ten podfolder object i szukasz tam id 99987 i kasujesz je nastepnie na serwerze jako gm wpisujesz /reload q i gotowe

Wytlumaczylem? daj Lubie to ;)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jak chcesz cos usunac to nie usuwaj z folderu quest tylko w folderze quest masz taki podfolder nazwany object np jak wgrywasz questa zeby u npc od id ( 99987) byla jakas misja to jak chcesz usunac te misje to nie usuwasz calego quest bo serwer rozj..e..iesz tylko wchodzisz w ten podfolder object i szukasz tam id 99987 i kasujesz je nastepnie na serwerze jako gm wpisujesz /reload q i gotowe

Wytlumaczylem? daj Lubie to ;)

Wiem nie usuwam całego /quest tylko questy i cały folder object. A czy jak usune wszystko co jest w srodku object ? tzn. w tych pod folderach object to bedzie dobrze 0 misji ?

@ref Sprawdziłem nie działa dało by sie pewnie zrobić jak po tym bym mógł wejść na serwer. Zrobie serwer od nowa i zobaczymy.

Opublikowano

sprawdz co masz w make jaką liste czy english_list itp to zmein na taką i powinno chodzic

Tak to działa ale jak usune cos z /quest to nie działa mi logowanie np jak wgram paczke questow to nie moge.;/ jak dogrywam swoje to ok ale tak to nic ;/
Opublikowano

Usuwasz objecty a nie cały folder quest :D

Przecież pisze że nie usuwam całego quest. Ale i tak nie moge sie połączyć...;/ może cos z plikiem game ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...