Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][White-list, min.14 lat][Dedykowany 20 slotów]-------Avernus->serwer minecraft, który zmienia rozgrywkę w prawdzie RPG.

Atleif

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Serwer dla graczy którzy uwielbiają RPG

Szukasz serwera, który ma przypominać klimatem gry typu Morrwind, Oblivion czy Gothic tyle, że w wydaniu Micecraftowym? Uważasz, że potrafisz się wczuć w swoją postać i pragniesz wraz z innymi dobrze się bawić? Masz już dość prostego stawiania klocków czy zabijania potworów, a większą zabawią dla Ciebie jest poszukiwanie tajemniczych miejsc, tworzenie magicznych mikstur i zaklętych przedmiotów, pisanie oraz gromadzenie ksiąg? Pragniesz wkroczyć do fantastycznego świata, który ma własną historię a Ty możesz dopisywać do niej kolejne rozdziały? Jeżeli tak, to właśnie z myślą o Tobie stworzyliśmy ten serwer.

Wspaniała społeczność

Nasi gracze są dużo bardziej dojrzali niż przeciętna, osoba grająca w Minecrafta. Możesz u nas spotkać wielu pasjonatów RPG oraz wielbicieli Fantasy. Z pewnością znajdziesz tutaj grono pomocnych towarzyszy, wraz z którymi będziesz przeżywać kolejne przygody. Serwer jest zamknięty dla osób złośliwych, wulgarnych czy nie potrafiących się dostosować do klimatu, jaki stworzyliśmy. Dokładamy wszelkich starań, abyś czuł się tu jak najlepiej.

Piękny świat z własną fabułą

To nie jest kolejny serwer, o którego przeznaczeniu decyduje jedynie kilka pluginów dedykowanych dla rozgrywki RPG. Znajdziesz tu rzeczywistość z bogatą fabułą, spójną wizją świata, starannie opisanymi realiami oraz historią. Dbamy o estetykę oraz ogólny wygląd mapy, dlatego nie każdy może na początku stawiać budowle czy w inny sposób ją modyfikować, ale dzięki temu otaczająca Cię kraina cieszy oko i jest tak prawdziwa jak to tylko możliwe.

Byłem tam, w ostatnich godzinach świata, kiedy lądy zapadały się w otchłań, a niebo zapłonęło ogniem. Widziałem Imperatora, który trwał bez lęku na swoim tronie, do końca wydając rozkazy. Jego spokojny, mocny głos unosił się ponad łoskotem gromów, jękami rannych i hukiem pękających skał, gdy nakazywał uczonym wynosić z biblioteki tysiącletnie księgi oraz pergaminy. Właśnie wtedy wysłał najwyższych kapłanów do świątyni z poleceniem, aby utrzymali portale otwarte tak długo, jak to możliwe. Mówiło się wtedy, że nie dbał o ludzi. Że sterty zakurzonych tomów są dla niego ważniejsze niż życie poddanych. Ja wiedziałem jednak, że dusza Cesarstwa była właśnie tam, w opustoszałych kryptach archiwów, nie zaś pośród oszalałego motłochu na płonących ulicach.

Duma oraz poczucie obowiązku nie pozwalały mi opuścić Wielkiej Sali, chociaż ściany z alabastru i białego marmuru rozsypywały się w gruzy, grzebiąc pod sobą kolejne ofiary. Senatorzy i arystokraci rozpierzchli się w panice, a kiedy przed tronem pozostała już tylko niewzruszona cesarska gwardia, Imperator przywołał mnie do siebie. Zdjął ze swych skroni koronę Wszystkich Światów, po czym przekazując mi polecił, abym zabrał ją w miejsce, gdzie będzie bezpieczna. Ukryta przed tymi, którzy nie są jej godni, czeka teraz na kogoś, kto odbuduje Cesarstwo i przywróci mu dawną chwałę.

- Monostatos, ostatni Archont Tarraco

I jak chcesz do nas dołączyć, zapisać własny rozdział w hostorii świata Tarraco.

Śmiało, wpisz w pasku adresu avernus dodaj .pl i napisz podanie.

Tarraco czeka.

*min-14 lat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...