Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Dziwne uruchamianie CA i error

eVoquen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dopiero zainstalowałem CA włączam ok coś tam się patchuje start game nie robi mi screenów nie wiem czemu ale wam to opiszę :

Chyba powinno być logo a tu czarny ekran i po prawej stronie i lewej latają sobie jakieś kolorowe pixele przez chwile a potem białe tło po prawej stronie na dole jest czarny kwadracik z biegającym białym ludzikiem który też ma jakieś kolorowe pixele gdzie nie gdzie a potem po prostu strzałka nacisne ją na czarny ekran który się pojawia i wywala mnie jest jak by czarne tło i okno że zostałem wywalony bla bla bla ...

nie wiem czy mogę jakoś zrobić screen ale mogę zrobić coś w paincie :D mniej więcej jak to wygląda ;d lajk i 5 na profil dla tego kto mi pomoże, jak coś jeszcze chcecie to piszcie.

Opublikowano

Nie mam tylko myszkę i klawiature bo głośników narazie nie mam zaraz edytuje i napiszę czy aktualizacja sterowników coś dała ;d

@edit

przy samej instalacji sterowników mam błędy ... gdy jestem przy 'Zainstaluj" to jest kilka niezainstalowanych rzeczy ... typu NVIDIA PsyhX czy coś takiego ;d

chce reset kompa ale nie chce mi się bo już kilka razy przed chwilą resetowałem więc może jutro ... takie okienko i tyle ;d :07408270240323142055.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...