Cris813 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam czy przerobię konsole wyprodukowaną w 2011.08.04 ? Jest to slimek oczywiście, grałem wczesniej na XLive ale nie mam kasy na gry po 200zl i live aktualnie. Mam ten najnowszy dasboard z przeglądarką nie będzie to jakoś przeszkadzało czy coś ? Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie do końca Ci odpowiem na 1 pytanie, ale na 90% przerabialne są slimy wyprodukowane do sierpnia 2011. Dashboard nie jest problemem. Chyba że chcesz zrobić sobie RGH to wtedy musisz mieć starszy dashboard. Odnośnik do komentarza
Cris813 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co to jest RGH ? Konsolka z początku sierpnia więc może się da. Planuje ją zanieść do serwisu Play Station Center w Krakowie na ul. Wadowickiej. Kumple tam kupili, naprawiali xboxy, sprawdzony serwis Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 RGH to przerobienie konsoli. Odnośnik do komentarza
Cris813 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Coś jak LT ? I co z tą moją konsolą da się przerobić czy nie ? Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 RTG jest związane z JTAG'iem. Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 JTAG jest to rodzaj przeróbki, troche droższy. Możesz grać w gry z dysku bez koniecznosci wypalania ich na płyty, co za tym idzie nie zużywasz napędu. Możesz grać przez neta bez ryzyka bana bo nie przerabiasz napędu. Możesz grać we wszystkie DLC jakie wyszły do gier. ( Na przerobionej konsoli nie zagrasz w dodatki ) Odnośnik do komentarza
D4MIX Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 JTAG jest to rodzaj przeróbki, troche droższy. Możesz grać w gry z dysku bez koniecznosci wypalania ich na płyty, co za tym idzie nie zużywasz napędu. Możesz grać przez neta bez ryzyka bana bo nie przerabiasz napędu. Możesz grać we wszystkie DLC jakie wyszły do gier. ( Na przerobionej konsoli nie zagrasz w dodatki ) Ta przeróbka którą opisałeś to jest ta przeróbka JTAG? And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya Essential Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak. Odnośnik do komentarza
Cris813 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Fajnie tylko nikt nie odpowiedział na to czy są szanse przerobienia konsoli wgrywając LT Odnośnik do komentarza
polak521 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Możesz grać przez neta bez ryzyka bana bo nie przerabiasz napędu. Przeciwnie, ban murowany, chyba że zrobisz Dual Nand. Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Raczej tak, sam nie wgrywałem bo mam konsole z 2k12. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.