Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przeróbka konsoli

Cris813

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy przerobię konsole wyprodukowaną w 2011.08.04 ? Jest to slimek oczywiście, grałem wczesniej na XLive ale nie mam kasy na gry po 200zl i live aktualnie. Mam ten najnowszy dasboard z przeglądarką nie będzie to jakoś przeszkadzało czy coś ? ;)

Opublikowano

Nie do końca Ci odpowiem na 1 pytanie, ale na 90% przerabialne są slimy wyprodukowane do sierpnia 2011.

Dashboard nie jest problemem. Chyba że chcesz zrobić sobie RGH to wtedy musisz mieć starszy dashboard.

Opublikowano

Co to jest RGH ? Konsolka z początku sierpnia więc może się da. Planuje ją zanieść do serwisu Play Station Center w Krakowie na ul. Wadowickiej. Kumple tam kupili, naprawiali xboxy, sprawdzony serwis ;)

Opublikowano

JTAG jest to rodzaj przeróbki, troche droższy.

Możesz grać w gry z dysku bez koniecznosci wypalania ich na płyty, co za tym idzie nie zużywasz napędu.

Możesz grać przez neta bez ryzyka bana bo nie przerabiasz napędu.

Możesz grać we wszystkie DLC jakie wyszły do gier. ( Na przerobionej konsoli nie zagrasz w dodatki )

Opublikowano

JTAG jest to rodzaj przeróbki, troche droższy.

Możesz grać w gry z dysku bez koniecznosci wypalania ich na płyty, co za tym idzie nie zużywasz napędu.

Możesz grać przez neta bez ryzyka bana bo nie przerabiasz napędu.

Możesz grać we wszystkie DLC jakie wyszły do gier. ( Na przerobionej konsoli nie zagrasz w dodatki )

Ta przeróbka którą opisałeś to jest ta przeróbka JTAG?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...