ziom00263 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, Mam problem z ładowanie się gry, po wybraniu postaci włącza się okno ładowania proces ten trwa bardzo długo u mnie nawet do 5minut gdy u innych trwa to 1-2 sekundy. Reinstalowałem LoL'a ale to nic nie daje formatowałem komputer i nic,używałem programów „czyszczących” typu Ccleaner. Moje parametry komputera to: Procesor: Intel Celeron 3,06 GHz Ram: 1gb Karta graficzna : Radeon 5450 HD 1gb DDR 3 Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Komputer może nie mieć nic do tego, komputer wtedy korzysta z transferu internetowego, więc musisz kupić, lub wyłączyć ściaganie, inne gry w tle, jak uruchamiasz LOL'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zasyfiony,zamulony,zapchany dysk twardy. Wymień go a zobaczysz różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jej masz taki procek, to troche przez ram, troche przez chłodzenie, i śmieci na dysku z ciekawosci, ile masz fps ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barabaszek5 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Może to wina małej ilości ramu ;p dokup z 2 gb. @2up transfer chyba nie ma nic do ładowania się gry bo podczas tego procesu przecież nie pobiera się żaden patch ani nic ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.