Maddaa Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak zmienić rozdzielczość menu ponieważ ucieło mi trochę okna gry i nie mogę zapraszać itp :/ a dokładnie luknijcie na foto co zmniejszyć http://imageshack.us/f/838/gfdgff.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie możesz po prostu "złapać" boku okna i zmniejszyć? ja tez tak mam i dziala ;x "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casawir Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Albo zmniejszyc za tak jak mowi UP ale to po wlaczeniu launchera jeszce raz znowu bedzie ta sama wielkosc. Mozesz tez pasek przesunac na prawa strone by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.