ConorMcGregor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wyzywający Iker Casillas Wyzwany (-): Móraż Wstawianie prac do: do 3 dni Głosowanie do: do 3 dni Tematyka: dowolna Notatka: 16 Odnośnik do komentarza
Móraż Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Biorę, jedź pierwszy. Odnośnik do komentarza
ConorMcGregor Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ej ty , spójrz na ten świat te budynki, to miejsce , ci ludzie znikną nie długo jak 126p Fiat z czystym sumieniem powiem wam ze miałem tak nie raz by choć na chwile zatrzymać czas zegar tyka a większość ludzi gdy tylko rano się budzi myśli w głowie i marudzi by wstać i przeżyć, taki jest cel większość populacji jednak mam swoje powody by nie przyznawać im racji jest wiele przyjemnych rzeczy , które można zrobić i nie mam tu na myśli, żeby kogoś pobić mówią, ze czuja jak ucieka im życie i zaraz będą głęboko w glebie proszę ich żeby się nie martwili bo wiadome jest, ze kiedyś wszyscy spotkamy się w niebie. Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Brak 2 pracy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.