Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką Profesję Wybrać? Jestem Newbie;) Myślałem Nad Bladerem Chyba będę nim grać, ale nie wiem czy się opłaca:D I drugie pytanie na wikipedi jest napisane ze mozna wybrac postac chinską lub europejską czy to jest na takiej zasadzie ze chinole i europeje sie Bija? na zasadzie np. 3 królestw w metinie?:) plx fast reply;d

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano

Mogą sie bić między sobą ale na pvp, fortres warach i innych imprezach do tego przystosowanych. Nie ma jakiejś "wojny" miedzy tymi postaciami.

Na początek raczej ci nie polecam bladera. Weź lepiej bowa, ewentualnie glaviera. Z resztą jak jesteś newbie to pewnie i tak pierwszą postać popsujesz :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

W takich sprawach jest strasznie dużo pisania, napisz mi na pm jaką chciałbyś postac (duży dmg, duży defense itp), to postaram się pomóc.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

1. Takie tematy tworz w dyskusji o golnej ;]

2. Jezeli chcesz wybrac bladera musisz liczyc sie z tym ze poczatki sa ciezkie. Male dmg i wolno lvl wbijasz. lecz na pozniejszych lvlach blader jest bardzo dobra postacia na pvp ;) Dla poczatkujacego radze ci Bich/Fire/Light 100lvl(fullstr)- taki typowy build pod bladera . jak juz troche pograsz w silka to sie zabaw robiac hybrydy czy full inty ;)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Odpowiada mi postać polowa defa polowa ataku;p lub postac ze slabym atakiem i duzym defem:P/ bowem nigdy nie zagram ale to nigdy;p blee blee i fee;p wogule co to są jakies full farm itd?;d i jakies 1,2kk pktow do skilli czy cos takiego xD;p i btw. ile mozna czekac w kolejkach ?? :| / moze byc tez postac buffujaca / tak samo magikiem tez nie zagram;p

==Metin2 My Life==

Opublikowano
Odpowiada mi postać polowa defa polowa ataku;p lub postac ze slabym atakiem i duzym defem:P/ bowem nigdy nie zagram ale to nigdy;p blee blee i fee;p wogule co to są jakies full farm itd?;d i jakies 1,2kk pktow do skilli czy cos takiego xD;p i btw. ile mozna czekac w kolejkach ?? :| / moze byc tez postac buffujaca / tak samo magikiem tez nie zagram;p

Blader - dużo defa małe ataki ale i tak wymiata na pvp.

Bard/Cleric - support idealny.

76561198001815076.png
Opublikowano

ile mozna czekac w tych jeee** kolejkach ? ;/ . . . Clericiem zagram chyba . pamietam ze jak dawno temu gralem w silka 5lvl ? xD to cos kolega mowil o wyborze miedzy kupcem thiefem i kims jeszcze moze cos wiecej o tym ? , i na jakim najlepiej serwie grac nowy czy stary ? bo mialem zamiar zagrac na Heliosie ale niewiem czy ceny na nowych serwach są mniejsze czy większe bo w przypadku metina im serwer starszy tym drozszy :P

==Metin2 My Life==

Opublikowano
ile mozna czekac w tych jeee** kolejkach ? ;/ . . . Clericiem zagram chyba . pamietam ze jak dawno temu gralem w silka 5lvl ? xD to cos kolega mowil o wyborze miedzy kupcem thiefem i kims jeszcze moze cos wiecej o tym ? , i na jakim najlepiej serwie grac nowy czy stary ? bo mialem zamiar zagrac na Heliosie ale niewiem czy ceny na nowych serwach są mniejsze czy większe bo w przypadku metina im serwer starszy tym drozszy :P

MOzesz wybrać triefa - złodzieja, jego praca polega na zabijaniu traderów/hunterów i zabieraniu towarów tradera. Hunter - łowca, poluje na triefy, pomaga traderom w karawanach. Trader - prowadzi karawany z miasta do miasta przez co można juz zacząć zarabiać od 20lvla większe sumy.

76561198001815076.png
Opublikowano

po pierwsze . ILE MOZNA CZEKAC W KOLEJKACH? . po drugie KTÓRY SERWER? . po trzecie SKĄD TRZEPAĆ KASE? .

==Metin2 My Life==

Opublikowano
po pierwsze . ILE MOZNA CZEKAC W KOLEJKACH? . po drugie KTÓRY SERWER? . po trzecie SKĄD TRZEPAĆ KASE? .

1. Róznie, od 1h do 3 nawet

2. Najlepiej jakiś new

3. Zbierając wszystko co wypadnie z potworków i robiąć karawany na 1* od 20 lvla.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ty chyba żartowałes z tym od 1h do 3h. . . zmarnowałem 7 godzin życia na męczenie się z tą grą i jeszcze ten post ! OMG ; x dołujące . topic: a z rana jakie kolejki ? ;x

==Metin2 My Life==

Opublikowano

Takie same, jak grasz 1 raz to albo pójdź na jakieś prywatne serwery, globalne, albo ją sobie odpuść. JA osobiście odradzam silka. Za jego cenę masz abonament miesięczny w WoW-ie.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

No to se pograłem, ide grać w metina temat close cya.

==Metin2 My Life==

Opublikowano

Heh sprobuj jeszcze na jakies prywatne server np. sjsro old/new. wszystko o nich znajdiesz w dziale Prywatne servery. Tam sie krotko wbija a isro to juz badziew a nie gra..

Zamykam.

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...