wojberry Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siema. Mam już od dłuższego czasu coś takiego: Wchodząc w menedżera zadań w procesy zawsze jest włączone kilka (czasem 3-4 czasem 10-15) procesów iexplore.exe. (niekiedy nawet wyłączyć przez procesy tego nie idzie) Nie wiem od czego to jest. Zdarza się też że czasem przeglądraka Internet Exlplorer sama się włącza z jakąś stroną.(losowe strony czasem wikipedia,czasem biuro podróży,czasem gazeta(wszystko po angilesku)) Czasem też słychyać jakąś muzykę i muszę wyłączać prces iexplore.exe żeby przestało grać. Dodam że używam firefoxa a nie IE. Pomóżcie jakoś. Nie wiem co z tym zrobić bo żre mi to pamięci nie potrzebnie. League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineVPR Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wyjebaj internet exlper z kompa i używaj innej przeglądarki.Też tak miałem i pokombinowałem w services.msc. Evolution to skill97 z 30 multikontami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojberry Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co to jest to services ? I nie moge usunąć IE bo nie mam jakiś uprawnień czy coś League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zrób skan tym: http://www.dobreprogramy.pl/HitmanPro,Program,Windows,30968.html Jak nic nie wykryje spróbuj tym: http://www.dobreprogramy.pl/Dr.WEB-CureIt,Program,Windows,12976.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojberry Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ok skany zrobię. A czy avast nie wystarczy żeby nim przeskanować ? League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie, ja mam większe zaufanie do tego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.