StoneKnight Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siema. Mam pytanie, mam akwarium o pojemności bodajże 12,5 litra, póki co mam 4 rybki, " czarną polly i brżankę " , w poniedziałek jadę po żwirek , jakiś zameczek i roślinki. I mam pytanie, ile maksymalnie mogę w takim akwarium pomieścić ryb ? * patrz na Up rybk, o takiej wielkości . Również muszę wyjaśnić sprawę czemu woda jest bardzo mętna. I czy glonojad musi być w akwarium ? nieregulaminowa sygna Odnośnik do komentarza
fejkenz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dokładnie 23,75 rybek. Ostatniej proponuję uciąć tył. Odnośnik do komentarza
487xcz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Glonojad nie musi byc w akwarium lecz sie bardzo przydaje bo czysci Ci go a woda jest metna bo moze czystej nie napusciles ? lub masz jakis lipny filter ? Kiedyś Metin2.pl 86 lvl Kiedyś Aion Online 55 lvl Kiedyś WoW 80 lvl Guild Wars 2 80 lvl teraz jakoś nie ma na nic czasu Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 12 litrów? Jedna,może 2 małe rybki... Ja sam mam 30 litrów i trzymam jednego bojownika...Polecam ci poczytać różne fora o akwariach bo to co napisał fejkenz to głupota glonojada nie kupuj...za małe akwarium By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
StoneKnight Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Woda była czysta, przez pierwszy dzień była czysta a na drugi dzień już mętna. Filer mam jakiś polski za 40 zł :P UP, 2 rybki ? mam 4 i dobrze się chyba czują :P bynajmniej babka mi powiedziała tak . A gdybym kupił takiego małego glonojada ? co rośnie do 3cm maks ? nieregulaminowa sygna Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @UP Babka z zoologa? Im nie wierz...im chodzi tylko o kasę,a nie o to żeby zwierzęta się dobrze czuły...Wcisnęliby ci do takiego akwarium z 20 ryb... By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
StoneKnight Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No tak, ale każdy mi poleca nawet w małym akwarium glonojada, takiego najmniejszego bym kupił. Czyli jak kupię żwirek / zamek i roślinki to nie dokupywać rybek ? nieregulaminowa sygna Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kup małego glonojada bo się przydaje. Czyści więc woda nie jest za szybko mętna, sprawdź filtr może jest ujebany lub coś. Może za mały? Katalog filmów online bez limitów http://www.boxfilm.pl/ Filmy online za darmo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.