Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gunner

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka po długim czasie przesiedzianym na moim soldku , postanowiłem grać gunnerem , co mnie zdziwiło gra mi sie o wiele lepiej niż na soldku już na podstawowych broniach, mam zamiar kupic fundsy sms'em za 25zł ,i kupić przede wszystkim pogromce czołgów oraz super szwajcara , polecacie jeszcze jakąś broń ? tzn: grałem super szwajcarem wymiata na krótki bo jest szybkostrzelna lecz wali mało 3-15 / kryt 20 jest jakas bron ktora wali wiecej a jest równie szybkostrzelna ?

Odrazu pozwole się zapytać o skille u gunnera , jak rozkładać ? i ile i co one dają na poziomie 5 ? Z góry dziękuje :)

Opublikowano

2lv dajesz punkt w sprint

4lv punkt w beczke

6lv punkt w szalenczy ostrzal

8lv punkt w pozeranie granatow

10lv punkt w pozeranie granatow

12lv punkt w szalenczy ostrzal

14lv punkt w szalenczy ostrzal

16lv punkt w szalenczy ostrzal

18lv punkt w szalenczy ostrzal

20lv punkt w pozeranie granatow

22lv punkt w sprint

24lv punkt w sprint

26lv punkt w sprint

28lv punkt w sprint

30lv punkt w pozeranie granatow

nie zmieniaj super szwajcara. lepszy od niego jest m249 pierwszej klasy. ma minimalnie wieksza szanse na krytyka (czyli strasznie nie oplaca sie kupowac). jako druga bron mozesz uzywac shotguna na daleki dystans. strzelasz w typa 30-50 z shotguna a potem dobijasz szwajcarem, ale na daleki dystans jest srednio. polecam ten build na male mapy. jako druga bron mozesz tez uzywac lasera, ktory na sredni dystans nie ma sobie rownych, lecz na daleki i krotki dystans przegrywa z super/uber minigunem. ta bron jest b.dobra z super szwajcarem na malych mapach (jest on moim ulubionym buildem :)). mozesz tez uzywac klasyczny build, czyli minigun na daleki i krotki dystans, jest dobry na kazda mape.

najlepiej poogladaj filmy na youtube i sprawdz ktory build bedzie ci odpowiadac.

edit: juz poprawilem te skille. nie znam dokladnie polskich nazw, ale powinienes ogarnac. ja tak rozkladam skille i dobrze mi sie gra.

Opublikowano

o broniach zrozumiałem ale @up możesz przetłumaczyć skille bo nie gram z ang. napisami:)

Opublikowano

nie zmieniaj super szwajcara. lepszy od niego jest m249 pierwszej klasy. ma minimalnie wieksza szanse na krytyka (czyli strasznie nie oplaca sie kupowac).

Nie znasz się. M249 1 klasy jest to Super Szwajcar ze zmienionym wyglądem i odgłosem strzału. W statystykach się niczym nie różnią.

y526IOx.jpg

Opublikowano

m249 pierwszej klasy ma minimalnie wiecej na kryta. nie pierdol skoro nie wiesz.

To ty nie wiesz. Bronie typu m249, m16, pkm, etc. to są reskiny broni Super/Uber. Nie wprowadzaj innych w błąd.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem bronie tak jak mówią @upy moją rację, ale skille bym rozłożył trochę inaczej na szalony ostrzał, i pożeracz granatów na max tarczę jak kto chce (ja wolę ją jednakmieć na wyższym poziomie) i pożeracz granatów na 2 albo 3 a sprint może 2-4

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Wg mnie gunner powinienen miec:

S.szwajcara, s. Gniatogryz Berniego +smoczy ogień/pogromca czołgów.

Skille dawać w zależności jak grasz:

ja np jadę na

5 szaleńczy

5 tarcza

5 ruchy

1 pożeram granaty

Beczka jest nie potrzebna jak masz smoczy ogień :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...