Panczlajn Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemka. Kiedy chcę odpalić Lol'a , wyskakuje mi coś takiego : Co z tym zrobić? Proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Reinstall najprawdopodobniej. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczlajn Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Niestety nie pomaga , robiłem 2 razy , proszę o inne odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Niestety nie pomaga , robiłem 2 razy , proszę o inne odpowiedzi... Od kiedy masz ten problem? Od ostatniego patcha, czy instalowałeś 1x? "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-qq- Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ściągnij jeszcze raz, nie masz jakichś plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczlajn Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ściągnij jeszcze raz, nie masz jakichś plików. Ściągałem na nowo. Od kiedy masz ten problem? Od ostatniego patcha, czy instalowałeś 1x? Robiłem dwie rzeczy , najpierw patch , a później na nowo wszystko pobierałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ściągałem na nowo. Robiłem dwie rzeczy , najpierw patch , a później na nowo wszystko pobierałem... Ale nie o to mi chodzi Ten błąd wyskoczył Ci gdy po raz pierwszy na tym kompie chciałeś zalogować się na lola czy po wejściu nowego patcha? "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczlajn Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie , ten błąd mi drugi raz wyskakuje . Po pierwszym razie zrobiłem całkowity reinstall Lol'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczlajn Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Pomożecie ? :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczlajn Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Refresh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pokplas Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 napraw klienta lola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczlajn Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 napraw klienta lola Rozwiń swoją wypowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapas25 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Odinstaaluj lola i zainstaluj ho potem kolega tez tak mial potem usun pmb.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Usun z kompa calego lola wlacznie z rejestrem i zainstaluj na nowo By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Things Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Przeczyść kompa cclenerem Aktualizacja sterowników Opcja repair w Kliencie lola Ewentualnie Format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.