Skocz do zawartości

[YouTube] Yuri & Slepy

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka ! Chciałbym wam przedstawić kanał na YouTube który prowadzę razem z moim przyjacielem Yurim. Nagrywaliśmy już kilka gier, ale ostatnio zaczęliśmy nagrywać 1 sezon naszych zmagań z Minecraftem. Ale co takiego robimy w tym minecrafcie, co nowego możemy pokazać ? Moja odpowiedź na takie pytanie będzie brzmiała tak :

W pierwszym sezonie chcielibyśmy zaprezentować wam trochę budowy naszego serwera i trochę naszej gry na tym oto serwerze.

Myślę, że tymi słowami opisałem pierwszy sezon, ale co z drugim ? W drugim sezonie będziemy już nagrywać tylko i wyłącznie naszą gre.

Ale jak to ... Tylko Minecraft ? Otóż nie, na samym Minecrafcie nie zakończymy - na kanale znajdziecie poradniki oraz filmy z innych gier oraz chcielibyśmy nagrywać inne gry niż tylko Minecraft.

Powiedzcie nam co chcielibyście zobaczyć na naszym kanale oraz co możemy zmienić. Jesteśmy otwarci na wasze sugestie !

Jeżeli kogoś zainteresowały moje słowa do przeglądania naszego kanału to zapraszam serdecznie do oglądania naszych filmów !

Pozdrawiamy, Yuri & Slepy !

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [YouTube] Yuri & Slepy   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...