JestemSlepy Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemka ! Chciałbym wam przedstawić kanał na YouTube który prowadzę razem z moim przyjacielem Yurim. Nagrywaliśmy już kilka gier, ale ostatnio zaczęliśmy nagrywać 1 sezon naszych zmagań z Minecraftem. Ale co takiego robimy w tym minecrafcie, co nowego możemy pokazać ? Moja odpowiedź na takie pytanie będzie brzmiała tak : W pierwszym sezonie chcielibyśmy zaprezentować wam trochę budowy naszego serwera i trochę naszej gry na tym oto serwerze. Myślę, że tymi słowami opisałem pierwszy sezon, ale co z drugim ? W drugim sezonie będziemy już nagrywać tylko i wyłącznie naszą gre. Ale jak to ... Tylko Minecraft ? Otóż nie, na samym Minecrafcie nie zakończymy - na kanale znajdziecie poradniki oraz filmy z innych gier oraz chcielibyśmy nagrywać inne gry niż tylko Minecraft. Powiedzcie nam co chcielibyście zobaczyć na naszym kanale oraz co możemy zmienić. Jesteśmy otwarci na wasze sugestie ! Jeżeli kogoś zainteresowały moje słowa do przeglądania naszego kanału to zapraszam serdecznie do oglądania naszych filmów ! Pozdrawiamy, Yuri & Slepy ! Kocham mame Odnośnik do komentarza
CiasteczkoMen Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Za dużo minecrafta na YT, ale jak z innych gier to może będę oglądał Odnośnik do komentarza
Kycek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 kolejne majnkraftowe gówno Od razu mówię że z MC nie wypali I zmieńcie wygląd YT (auć) Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.