Spociuś Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam wszystkich ! Mam pytania do dwóch istotnych kwestii w MW3 . 1. Czy za hack "Title Editor" ----> http://www.mpcforum....-editor/ grozi ban ( perm ) ? Chodzi mi głównie o ustawienie Extra Clan Tagu przy nicku. Nie zależy mi na super tytule czy Double XP . Zależy mi tylko na podświetlonym clan tagu. 2. Kolejne pytanie podchodzi pod Cod Elite. Czy ono kiedyś powstanie ? ( na PC oczywiście ) . Jeżeli nie to twórcy powinni wyrazić zgodę lub udostępnić opcję zmiany clan tagu , ponieważ to jest porażka. Kupiłem grę w ,której nigdy nie dostane titli za klan... Twórcy uniemożliwiają mi ukończenia gry na 100% . Pozdrawiam i czekam na odp. Odnośnik do komentarza
Readlord Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 1. Nie. 2. Raczej nie, ale możliwe ze na Black Ops II bedzie elite na PC Odnośnik do komentarza
Spociuś Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wielkie dzięki za odpowiedź ,ale poczekam jeszcze na odpowiedź ( głównie do 1 pytania ) innych osób PS. @up Masz Like Odnośnik do komentarza
Readlord Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie da się, ponieważ tym odblokujesz coś co ci jest porzebne, czyli Clan Tag, w update jest ze przed nickiem masz na zolto np [WTF] [PL], i bana za to nie dostaniesz, spokojnie, to tylko pomoc do gry. Odnośnik do komentarza
Spociuś Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie rozumiem dwóch spraw : 1. "w update jest ze przed nickiem masz na zolto np [WTF] [PL]" - Wytłumaczysz xP ? 2. "bana za to nie dostaniesz, spokojnie, to tylko pomoc do gry." - No tak to prawda , ale Aim , WallHack też są "pomocami" do gry :/ Odnośnik do komentarza
Readlord Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ale to juz jest hackerstwo, te wh-aimy, clan tag to nie jest hack, można powiedzieć ze jest, ale patrz ile osob uzywa, 1000 na serwerze, i co, nic im sie nie dzieieje, nawet popularni youtuberowie uzywaja. Odnośnik do komentarza
Spociuś Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ehh... Ok dzięki Polać Mu ! Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Activy$ion ma układy z konsolami (domyślnie micro$oft) dlatego zawsze komputer jest na 2 pozycjii , ale nie tylko activi$ion , zawsze tak było w serii cod (cod 3 , elite tylko dla konsoli w mw3 , bo 2 na starym silniku) Odnośnik do komentarza
Metalhead Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 CoD Elite będzie na PC ale napewno nie w dniu premiery ... Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @up dla mw3 napewno nie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.