patryk125xp Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam mam problem z logowaniem na serwerze xenoxmt2. Nie wiem dlaczego kiedy sie loguje i wybieram postac to mnie wylogowuje i pokazuje sie lista serwerow. postac to dokladnie woj 164. Probowalem odbugowac postac na stronie xenox'a ale nic to nie dalo. prosze o pomoc poniewarz chce jeszcze pograc Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Na nowo clienta itd. Wypakuj. Odnośnik do komentarza
rydzyk1998 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mi przereinstalowanie niedziala pomoze ktos ? Ludzie jezeli wiecie prosze pomozcie !! Odnośnik do komentarza
patryk125xp Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 jesli chodzi o buga to juz wszystko dziala poprostu zrobilem nowa postac dalem z mien postac i dziala temat uwazam za zamkniety Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.